Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter

Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter

Nu på torsdag drar IEM Beijing 2019 igång och det är åtta deltagande lag som ska göra upp om prissumman 250,000 dollar. Bland oddsfavoriterna toppar Astralis och Evil Geniuses där sistnämnda nyligen sprang om Astralis på världsrankingen.

Vinnarodds IEM Beijing 2019

En titt på vinnaroddsen för IEM Beijing hos Unibet visar att det, kanske inte helt oväntat, är Astralis och Evil Geniuses som har tilldelats de lägsta oddsen. Däremot är det ganska överraskande att se att de nyblivna världsettorna EG ger så mycket som 3,75 gånger insatsen vid turneringsvinst.

Samtliga odds:

Astralis: 1,90
Evil Geniuses: 3,75
FaZe Clan: 9,00
Team Vitality: 9,00
100 Thieves: 13,00
ENCE: 15,00
TyLoo: 101,0
ViCi Gaming: 201,0

Grupper och favoriter

Turneringens åtta deltagare har delats upp i Grupp A och Grupp B med fyra lag i varje grupp. De två bästa lagen i respektive grupp går vidare till slutspelet med semifinaler som avgörs i bo3-matcher medan finalen körs som bo5.

Grupp A:

• Astralis
• ENCE
• ViCi
• 100 Thieves

I grupp A känns ett avancemang till slutspelet för Astralis rätt troligt, samtidigt har danskarna allt oftare börjat förlora mot motståndare som på pappret är sämre. Däremot är det jämnare mellan ENCE och 100 Thieves om andra platsen.

Grupp B:

• Evil Geniuses
• FaZe
• TYLOO
• Vitality

Här är det så klart EG som borde vara givna för slutspelet. Striden om andra platsen är dock mer öppen, även om Vitality en normal dag är vassare än både FaZe och TYOO.

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing