StarSeries i-League Season 8: Favoriter och Vinnarodds

StarSeries i-League Season 8: Favoriter och Vinnarodds

Med $500,000 i potten och 16 deltagande lag är StarSeries i-League Season 8 ett av höstens största cs-evenemang. Turneringen startar på måndagen den 21:a oktober och från svenskt håll deltar både fnatic och Ninjas in Pyjamas.

Här berättar vi mer om hur betting på StarSeries i-League Season 8 går tillväga samt vilka av deltagarna som har störst chans att vinna.

Vinnarodds StarSeries Season 8 Finals

Oddsen presenteras av bet365, läs vår recension för mer uppgifter om spelbolaget.

Evil Geniuses                     3.50
Natus Vincere                     4.50
Team Vitality                     6.50
Fnatic                                  7.50
Ninjas in Pyjamas               11.00
Mousesports                       13.00
FURIA                               15.00
AVANGAR                       15.00
MiBR                                  17.00
Renegades                          21.00
Heroic                                 26.00
North                                  26.00
G2 Esports                          34.00
Imperial                              201.00
Invictus Gaming                 201.00
5POWER                           501.00

Efter vinsten i ESL One New York 2019 är Evil Geniuses inte helt oväntat favoriter i StarSeries 8 Finals. Speciellt med tanke på att varken Astralis eller Liquid deltar, som nog är de enda lagen som är bättre än EG. Tätt efter EG följer Na’Vi som numera har en grymt stark laguppställning med s1mple, Guardian och electronic i spetsen. Intressant är också att Fnatic för första gången på länge hör till en av förhandsfavoriterna, lagets vinst i DH Masters Malmö är förmodligen en bidragande anledning till det.

Grupper & favoriter

Tävlingens 16 deltagare har delats upp i två grupper – grupp a och grupp b. I grupp A ser vi fnatic, Imperial, Renegades, MiBR, Vitality, Invictus, mousesports och North. Medan b-gruppen består av Evil Geniuses, 5POWER, NiP, FURIA, AVANGAR, Heroic, Na’Vi samt G2.

Obs. oddsen kan ha ändrats sedan artikeln publicerades.

Evil Geniuses

Nordamerikansk CS har nog aldrig varit bättre än vad den är nu med två lag som är bland topp tre i världen. EG är just nu trea i världen och börjar därmed att närma sig rivalerna i Liquid. Kan laget prestera väl i StarSeries 8 är det inte omöjligt att man faktiskt springer om Stewie2k och gänget. EG vann förra månaden ESL One New York 2019 och är nu ue efter sin andra titel inom en kort period.

Aktiv femma: stanislaw, tarik, Brezhe, Ethan, CeRq

Vinnarodds: 3.50 hos bet365

Natus Vincere

Det alltid så fruktade Na’Vi utgörs idag av fem extremt skickliga spelare och det är enligt mig bara en tidsfråga innan man börjar ro hem turneringstitlar. Efter att zeus lade datormusen på hyllan tog istället AWP-guden GuardiaN plats i laget och det betyder att s1mple inte längre behöver förlita sig på att bära truppen med sin AWP. I deras senaste framträdande i DH Malmö räckte det inte hela vägen och man slutade på en 3-4-plats. Men inför StarSeries 8 har laget troligtvis hunnit lira ihop sig till en än mer samansvetsad trupp.

Aktiv femma: GuardiaN, flamie, s1mple, electronic, Boombl4

Vinnarodds: 4.50 hos bet365

Team Vitality

Vitality är en annan klubb som via rekrytering av toppspelare har kunnat klamra sig fast i den högsta divisionen av CS:GO. Deras största stjärna är ZywOo som idag är en av världens främsta AWP:are och det är också han som vanligtvis toppfraggar i Vitalitys matcher. För drygt en månad sedan fick NBK- efter vissa svårigheter inom laget lämna och istället fick  hans gamla lagkamrat shox ta plats. Med shox i laget knep man nyligen en andra plats i DH Masters Malmö 2019 så det ska bli intressant att se vad deras medverkan i StarSeries kan leda till.

Aktiv femma: shox, RpK, apEX, ALEX, ZywOo

Vinnarodds: 6.50 hos bet365

Fnatic

Är svensk cs tillbaka? Om inte så är de svenska representanterna åtminstone på väldigt god väg. Fnatic blev nyss mästare på hemmaplan när de besegrade Vitality i finalen av DH Masters Malmö 2019. Med flusha och Golden åter i truppen har laget fått ny energi och spelvilja, men det behövs mer än en turneringstitel för att bevisa att man är här för att stanna. Många svenska fans förväntar sig nu storspel i StarSeries av fnatic för att bevisa att vinsten i Malmö inte var en engångsgrej.

Aktiv femma: flusha, JW, KRIMZ, Golden, Brollan

Vinnarodds: 7.50 hos bet365

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing