Experternas Bästa Tips Inför LCS Spring Split Playoffs 2017

Experternas Bästa Tips Inför LCS Spring Split Playoffs 2017

lcs spring split playoffs 2017

Vårens största eSport-händelse går av stapeln den 8 april och du kan se fram emot 3 helger med League of Legends-action i toppklass. Miljontals kronor och en inbjudan till Mid-Season Invitational står på spel de närmaste veckorna.

Av de 20 lag som kämpat de senaste 10 veckorna återstår endast 12 som nu gör upp i slutspelet. Sex lag från Europa och sex stycken från Nordamerika gör upp i sin respektive region de kommande tre veckorna. Det är som sagt mycket mer än bara pengar som står på spel då vinnaren säkrar sin framtid i LCS.

Dubbla din spelbörs med exklusivt erbjudande

Betway erbjuder just nu alla våra läsare en exklusiv välkomstbonus där du får din första insättning matchad med 150% upp till 1500kr! Om du har funderat på att spela pengar på League of Legends så är detta ett utmärkt tillfälle att börja. Blir du sugen på andra spel så finns även CSGO och Dota 2 att hitta bland utbudet.

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Deltagare

EU: G2 Esports, Unicorns of Love, H2k Gaming, Misfits, Splyce, Fnatic
NA: Team Solomid, Cloud9, Phoenix1, Counter Logic Gaming, FlyQuest eSports, Team Dignitas

För EU är det G2 som är klara favoriter med endast 1 förlust i gruppspelen och överväldigande segrar mot de andra topplagen. Även Unicorns of Love har imponerat med 11 vinster och 2 förluster och som det ser ut nu blir det en UoL vs. G2 final. Mycket kan dock hända under 3 veckor och det råder ingen tvekan om att deras motståndare analyserar deras tidigare matcher in i minsta detalj.

I Nordamerika har vi ett slutspel som påminner lite om 2015 då Cloud9 och TSM låg på topp. Båda dessa lag väntar på sina motståndare i semifinalen och kanske får vi en el clásico final? Vi har även två helt nya lag i slutspelen vilket är lite ovanligt om man tittar på tidigare playoffs. Phoenix1 och Flyquest består av veteraner, men detta är deras första split och båda lagen har visat att man hör hemma i LCS.

De här vinner kvartsfinalen

Efter 10 veckors kämpande så blev våra slutgiltiga deltagare ungefär som förväntat. Samtidigt innebär det att vi får ett slutspel med de absolut bästa lagen och spänningsfyllda matcher. Fnatic-spelaren Rekkles blir ensam representant för Sverige och har en strulig väg framför sig då man spelar som lägsta seed.

 lcs spring split - misfits vs splyce

Misfits vs. Splyce blir först ut och är förmodligen den matchen som är svårast att utse en vinnare för. Tittar vi på tidigare resultat under gruppspelen så har Splyce haft det svårt mot de högre rankade lagen och även förlorat mot Misfits. Splyce kommer onekligen ta detta till en 5:e karta men vi satsar på Misfits.

Betway har överlägset bäst odds på Misfits vs Splyce, klicka för att besöka spelsajten!

h2k vs fnatic - lcs playoffs 2017

Vår andra europeiska kvartsfinal ser ut att bli en total överkörning när H2k krockar med Fnatic. Rekkles Fnatic har fått kämpa ordentligt genom hela gruppspelet och det var knappt att man kvalade sig vidare. Svenskens lag har lidit av samma problem genom hela splitten och inte visat några tecken på förbättring. H2k kan känna sig bekväma med Fnatic som motståndare och det kommer förmodligen bli en 3–0 match.

Du kan spela på LCS Spring Split 2017 hos Betway, klicka för att ta dig till sajten!

lcs spring split - phoenix1 vs team dignitas

Nykomlingarna Phoenix1 möter veteranerna Dignitas i Nordamerikas första kvartsfinal och för P1 blir detta en lätt match. Phoenix1 slutade som 3: a i gruppspelet medan Dignitas fick nöja sig med en 6:e plats. Dignitas har alltid varit ett mediokert lag i LCS och det var flera år sen man tog sig vidare från en kvartsfinal.

Spela på Phoenix1 vs Team Dignitas hos Betway!

lcs spring split - clg vs flyquest

Nordamerikas andra kvartsfinal ser ut att bli den mest spännande då vi har två väldigt lika lag som möts. Vi pratar såklart om CLG vs Flyquest där endast ett poäng skilde de två lagen åt i gruppspelen. Den här matchen kan gå åt båda hållen, vi väljer dock att satsa på CLG då de helt enkelt visat något bättre resultat de senaste veckorna.

Vilka tror du vinner? Placera ditt spel hos Betway nu!

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing