LCS Summer Playoffs 2017 – Bettingsidor & Odds

LCS Summer Playoffs 2017 – Bettingsidor & Odds

lcs summer playoffs 2017

Efter 10 veckors gruppspel så är det äntligen dags för slutspel vilket innebär ytterligare 3 veckor av League of Legends-matcher på högsta nivå. LCS Summer Finals 2017 är onekligen en av höstens största e-sportturneringar och absolut inget du vill missa. 12 lag kommer att slåss om hundratusentals kronor samt en plats på LoL Worlds 2017. Vi har samlat ihop information om var du hittar bäst odds för League of Legends, speltips och schema.

LCS Summer 2017 Finals odds

Spelbolagen är ute i god tid och det finns mängder av LoL-odds att spela på redan nu. Det finns ett stort antal av marknader att spela på och vi går igenom de populäraste. Bet365 och Betway är de bästa spelbolagen för League of Legends-betting och vi har passat på att lista deras LCS Summer Finals-odds.

[bonustable num=2 orderby=’_as_rating’ tag=’lol’ ]

Vinnarodds

Odds för vilket lag du tror kommer vinna hela turneringen. Vi kan se att Fnatic och TSM är stora favoriter, knappast förvånande. Dessa odds stängs när kvartsfinalen börjar så se till att spela på dem i tid!

eu vinnarodds lcs summer 2017

 

na lcs summer finals 2017 vinnarodds

<<Hämta bonus hos bet365 och lägg dina spel på LCS Summer Playoffs 2017>>

Att nå final

Här räcker det med att laget du spelat på når finalen. Du vinner alltså oavsett hur laget presterar i finalen.

nå final lcs 2017 slutspel

<<Hämta bonus hos bet365 och lägg dina spel på LCS Summer Playoffs 2017>>

Matchodds

Den första veckan bjuder oss på 4 kvartsfinaler som du kan spela på nu. Alla matcher har tydliga favoriter, men UoL vs Misfits erbjuder något högre odds jämfört med de andra.

LCS Summer 2017 Finals Speltips

League of Legends-betting kan kännas svårt med så många olika lag och odds att välja mellan. Lyckligtvis har vi samlat ihop lite statistik om de olika lagen som kommer hjälpa dig att spela på rätt odds.

UoL vs Misfits

Unicorns of Love är klara favoriter i den här matchen, men Misfits kan överraska. Under gruppspelet så förlorade Misfits sin match mot UoL, men lyckades vinna en karta. Om du vill spela på någon annan marknad så kan vi rekommendera ‘att nå first blood’. Misfits har en 57% FB rate jämfört med UoL:s 31%.

Cloud9 vs Team Dignitas

Cloud9 förväntas köra över Team Dignitas utan några större problem. Det är flera år sen vi senast såg Dignitas vinna i kvartsfinal och den här gången har man en väldigt stark motståndare. Cloud9 och Dignitas är väldigt lika när det kommer till first blood, dragon och tower rate. C9 har dock ett 9% övertag när det kommer till första baron kill.

G2 Esports vs Splyce

Splyce har just nu skyhöga odds och det kan vara värt att spela en mindre summa på Splyce. Vi har tidigare sett Splyce skrälla i slutspelen och under sommarens gruppspel har man visat stor potential mot topplagen. Vi har grävt fram lite intressant statistik om de båda lagen och G2 har en 65% first dragon rate denna split, Splyce har endast 30%. Att spela på vem som får först dragon är ofta riskabelt, men för den här matchen kan det löna sig.

CLG vs EnvyUs

Det är extremt osannolikt att EnvyUs lämnar denna match som segrare. CLG har presterat väldigt bra under säsongen medan EnvyUs knappt kvalade vidare. Detta kommer förmodligen bli en total överkörning. Passa på att spela på först baron- och inhibitor kill då dessa sannolikt kommer gå till CLG.

Deltagare

6 lag från varje region har lyckats kvala sig vidare så vi har totalt 12 deltagare. Lagen är listade efter hur bra man placerade under gruppspelet. Topp 2 lag i sina respektive regioner går direkt till semifinalen och behöver inte spela någon kvartsfinal.

EU

Fnatic

Stjärnlaget Fnatic är tillbaka efter en skakig vår och den här gången siktar man mot LCS-guld. Svenska Rekkles tillsammans med dansktrion Broxah,Caps och Jesiz har krossat sina motståndare och toppat sin grupp. H2k, UoL och G2 är dock alla lag som kan och har tagit ner Fnatic tidigare så det blir nog ingen promenadseger för FNC.

H2k-Gaming

H2k påminner mycket om NA:s Immortals där man spelar bra under gruppspelen men underpresterar i playoffs. Trots att H2k spelat i flera LCS-semifinaler så har man aldrig vunnit en. Motståndet den här säsongen är dock snäppet lättare än tidigare.

Unicorns of Love

Ett lag som mycket väl kan slå oss med häpnad om man förfinar sina strategier mot topplagen. UoL har spelat i flera finaler tidigare och har besegrat både amerikanska och koreanska lag internationellt. Även om UoL inte är i toppform denna säsong så kan det mycket väl ändras under slutspelet.

G2 Esports

Detta blir G2:s första playoffs där man inte går in som first seed. Den tidigare titanens dominans verkar ha tagit slut. G2 har dock fortfarande spelat bra, det återstår att se hur man kommer prestera i sin allra första LCS-kvartsfinal.

Misfits

Misfits har bara en split bakom sig och får fortfarande ses som nykomlingar jämfört med de andra lagen. Misfits har haft lätt att besegra lag som Splyce och Roccat men blir ofta överkörda av topplagen. Deras kvartsfinal mot UoL kommer onekligen bli väldigt svår.

Splyce

Splyce har en krånglig kvartsfinal framför sig när man möter nuvarande LCS-mästare G2. Det är osannolikt att Splyce segrar över G2, men Splyce har visat att man kan vinna mot topplagen.

NA

Team Solomid

TSM är solklara favoriter och det är lätt att förstå varför om man tittar på deras tidigare resultat. Inget annat lag har så många LCS-vinster som TSM och förmodligen blir det ännu en seger för det legendariska laget.

Immortals

IMT är kända för att imponera i gruppspelet vilket man återigen har gjort. Tyvärr så är man även kända för sina undermåliga prestationer i kvarts- och semifinalen. Förhoppningsvis förbereder sig IMT ordentligt denna gång.

Counter Logic Gaming

CLG:s nuvarande lineup har presterat utmärkt under gruppspelen trots en något turbulent månad med flera lagändringar. Under 2016 såg vi ett CLG som dominerade både regionalt och internationellt. Efter en rad förluster verkar det som att man är redo att ta tillbaka titeln som nordamerikas bästa League of Legends lag.

Cloud9

Sedan 2014 har Cloud9 en hel drös med andraplatser i bagaget och det har man främst TSM att tacka för. Om C9 vinner kvartsfinalen så kommer man möta TSM redan i semifinalen vilket onekligen kommer bli en rysare.

Team Dignitas

Säsongens överraskning blev Team Dignitas med sina skrällvinster mot TSM som kvalade dem vidare till slutspel. Dignitas har visat att man kan slå topplagen, men nu gäller det att upprepa detta i slutspelen.

Team Envyus

Även EnvyUs förvånade experterna när man överlevde gruppspelen. Det kommer bli en tuff kvartsfinal för EnvyUs och det är högst tveksamt om man kan besegra jätten Cloud9.

Schema

LCS Summer 2017 Finals kommer att spelas varje helg de kommande tre veckorna. Precis som tidigare LCS kommer det spelas en match från varje region per dag. Alla dagar börjar 17:00 med EU först, följt av NA 21:00

Vecka 1 (Kvartsfinal)

UoL vs Misfits – 19/08/2017 – 17:00
Cloud9 vs Team Dignitas – 19/08/2017 – 21:00
G2 Esports vs Splyce – 20/08/2017 – 17:00
CLG vs EnvyUs   20/08/2017 – 21:00

Vecka 2 (Semifinal)

Fnatic vs TBA – 26/08/2017 – 17:00
Immortals vs TBA – 26/08/2017 – 21:00
H2k vs TBA – 27/08/2017 – 17:00
TSM vs TBA – 27/08/2017 – 21:00

Vecka 3 (Final samt tredjeplatsmatch)

Tredjeplatsmatch EU – 02/09/2017 – 17:00
Tredjeplatsmatch NA – 02/09/2017 – 21:00
Final EU – 03/09/2017 – 17:00
Final NA – 03/09/2017 – 21:00

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing