LCS Summer Split 2017 Bettingguide

LCS Summer Split 2017 Bettingguide

lcs summer split 2017

Sommaren är äntligen här och LCS Summer Split 2017 har precis dragit igång! Du kan se fram emot 10 veckor av spänningsfylld League of Legends-action från både Europa och Nordamerika. Det kommer spelas hundratals matcher vilket innebär mängder av möjligheter för dig som spelar på LoL. Fortsätt läsa för att få reda på var du hittar de absolut bästa oddsen för League of Legends!

Summer Split introducerar också två helt nya lag för EU: Ninjas in Pyjamas och Mysterious Monkeys. NiP har tidigare spelat i LCS och är nu äntligen tillbaka efter ett långt uppehåll. Precis som förra säsongen så är G2 och TSM stora favoriter och tippas ta hem trofén ännu en gång.

LCS Summer Split 2017 Bästa Spelbolaget

Vi på Esportbets har många års erfarenhet när det kommer till att spela på eSport och vi vet precis vilka spelbolag som är värda din tid. Bland de hundratals spelbolag som erbjuder betting på eSport så är det ett som sticker ut: bet365 esport. bet365 har en omfattande avdelning för eSport odds och där finner du även odds för LCS Summer Split 2017. De erbjuder också en fantastisk välkomstbonus tillsammans med konkurrenskraftiga odds.

[bonustable num=1 tag=’bet365′ ]

LCS Summer Split 2017 Odds

bet365 erbjuder mängder av odds att spela på och i skrivande stund har bet365 26 olika marknader som du kan betta på. Inget annat spelbolag erbjuder sina kunder så här många alternativ och du kan spela på allt från first blood till vinnaren av turneringen.

För att spela på LoL odds så behöver du endast klicka in dig på bet365:s hemsida och sedan klicka på ‘E-sport’ till vänster. Ett konto krävs naturligtvis men det går snabbt att registrera om du använder en av våra länkar i artikeln.

[bonustable num=1 tag=’bet365′ ]

LCS-lagen som kan ge tusenlappar i vinst

Att spela på favoriter som TSM och G2 är ofta en säker vinst, men ger sällan någon större utbetalning. Därför är det viktigt att hålla koll på hur de andra lagen spelar och om de har en realistisk chans mot topplagen. Ta gärna en titt på LCS Spring Split 2017 resultaten så får du en god uppfattning om hur de olika lagen står gentemot varandra.

Nykomlingarna Ninjas in Pyjamas och Mysterious Monkeys kan mycket väl skrälla under de första veckorna, något vi har sett bland nya lag i LCS tidigare. Roccat och Fnatic är två nya favoriter bland spelare då man har börjat prestera bättre och erbjuder förnämliga odds. Även Phoenix1 och Echo Fox är perfekta för dig som vill ha bra odds utan att vara för riskfyllda.

LCS Summer Split 2017 Info

Ligan startar 1: a juni för EU och 2: a juni för NA och kommer följa samma schema och format som tidigare splits. För dig som är ny så är det bra att veta att EU börjar på torsdagar och NA på fredagar och fortsätter fram till söndagen. Så du kan titta och spela på League of Legends torsdag-söndag 10 veckor framöver.

Prispott
$100,000

Lag
EU: Fnatic, G2 Esports, H2k-Gaming, Misfits, Mysterious Monkeys, Ninjas in Pyjamas, ROCCAT, Splyce, Unicorns of Love, Vitality.
NA: TSM, Cloud9, Counter Logic Gaming, Echo Fox, FlyQuest eSports, Immortals, Phoenix1, Team Dignitas, Team Envyus, Team Liquid.

Format
LCS EU har 10 lag indelade i 2 olika grupper och alla matcher är bäst av 3; topp 3 lag från varje grupp går vidare till slutspelen. NA LCS har endast 1 grupp, double round robin och topp 6 lag går vidare.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing