Gör dig redo för 2016 LCS Summer Split

Gör dig redo för 2016 LCS Summer Split

LCS Summer Split Betting

Turnering: 2016 LCS Summer Split
Datum: juni 2 – juli 31

Den sista LCS-splitten innan Worlds 2016 slår av den andre juni och detta kan mycket väl bli den mest spännande splitten hitintills, med många nya lag och spelare, och ett helt nytt format. EU LCS kommer nu ha Bäst av 2 serier medan NA har Bäst av 3. EU LCS kommer följa sitt vanliga schema torsdag – fredag, medan NA nu börjar direkt efter EU på fredag och håller på ända tills söndag.

EU LCS

Trots Bäst av 2 serier så kommer schemat vara detsamma med 5 matcher per dag Tors – Fre för EU. Inga nya lag kvalade in sig till sommar splitten, men tidigare Elements blev uppköpta av Tyska fotbollsklubben Schalke 04, deras roster är densamma, förutom deras mid som ersätts med Fox.

Den mest intressanta ändringen bland lagen får nog ges till Fnatic där man tagit tillbaka sin gamla support och kapten Yellowstar. Yellowstar vann 2 splits och tog Fnatic hela vägen till semi-finalen vid Worlds 2015. G2 som vann spring split har nu bytt ut sin ADC och Support för OG duon Zven och Mithy. OG kommer ersätta sin bottom duo med Forg1ven och Hybrid. Med dessa ändringar bland topplagen och ett nytt format så kommer det garanterat bli spännande.

NA LCS

NA kommer spela Bäst av 3 serier vilket betyder att det alltid kommer vara en vinnare och aldrig oavgjort. Då Bäst av 3 series har potential att vara mycket längre så kommer NA LCS nu börja direkt efter EU på fredag och pågå ända tills söndag. Två lag från förra splitten blev tvungna att sälja sina platser, så vi har nu tre nya lag när man räknar in Apex som kvalade sig in. Team Envyus har tagit över Renegades plats och bytt ut flera av spelarna. Phoenix1 har köpt Team Impulse och har behållt två av spelarna. Till sist har vi Apex Gaming som kvalade sig in från Challenger Series, Apex har LCS veteranen Xpecial och andra talangfulla spelare som Apollo och Keane.

CLG vann förra splitten och tog sig till finalen i MSI 2016, och som förväntat har man valt att inte göra några ändringar. Team Solomid förlorade sin kapten Yellowstar till Fnatic och man har valt att ersätta honom med Biostar, en ny men lovande spelare. Immortals som gick 17-1 i förra splitten såg ut att vara omöjliga att stoppa, men blev överkörda i semifinalen av Team Solomid. Man har valt att behålla alla spelare och istället tagit in en till coach för att hjälpa. Ett lag man ska hålla sina ögon på är Echo Fox, som i spring split hade visa problem med sina spelare och var tvungna att spela med ersättare en stor del av splitten. Med alla deras spelare redo denna gång så kan Echo Fox visa sig vara ett väldigt farligt lag.

Spela pengar på LCS

Det är perfekt med två olika format för EU och NA för dig som vill böjra spela riktiga pengar på LoL. Bäst av 2 series kan bli oavgjorda, och har även större chans för upsets, du får även fler alternativ att betta på. Bäst av 3 serier å andra sidan vinns oftast av det bättre laget så det är mindre chans att det blir en skräll. Med så många nya lag och spelare så kan vad som helst hända vilket gör det väldigt spännande för dig som spelar pengar på LoL.

Här på esportsbets.se listar vi alla populära spelbolag som tar esports betting på allvar. Vi har sett till att alla spelbolag listade har bra säkerhet, support, insättningsbonusar, och såklart mänger av esportstitlar att spela på. Nedanför kan du hitta länkar till Betway, bet365, och Unibet. Dessa spelbolag är bäst på de kategorier vi har nämnt. Vill du läsa om fler spelbolag så kan du gå till vår framsida och klicka på fliken ‘spelbolag’ där vi har listat 11 olika bolag med ingående recensioner. För en mer utförlig guide på engelska så rekommenderar vi LCS Summer Split Betting Guide.

[bonustable num=3 tag=’dhaustin’ ]

 

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing