LCS 2017 Spring Split: Kort Guide Inför Vecka 8

LCS 2017 Spring Split: Kort Guide Inför Vecka 8

lcs publik

Snart är det dags för vecka 8 av LCS Spring Split 2017 och endast 2 veckor återstår nu. Du som gillar League of Legends kan se fram emot fyra dagar fyllda till bredden med toppmöten. Våra experter har tagit fram de mest spännande matcherna för vecka 8 så du kan placera dina pengar rätt.

[bonustable num=3 orderby=’_as_rating’ ]

 

LCS Vecka 8 Toppmöten

 Nedan har vi sammanställd toppmöten för lcs vecka 8. Vill ni spela på matcherna så är Betway ett kanonval, svenska spelare får en 150% bonus upp till 1500kr.

H2k vs. Unicorns of Love

h2k spring split

Två av Europas absolut största lag slår samman i vad som antagligen blir den hetaste matchen för vecka 8. En enormt viktig match för båda lagen då vinnaren säkrar sig en bra position i slutspelen.

Vårt Val

H2k har presterat otroligt bra under vecka 6 och 7, och kört över samma lag som UOL fått kämpa hårt mot. Vi förväntar oss en vinst från H2k, men UOL kommer inte göra det lätt för sin motståndare.

 

G2 vs. Misfits

g2 spring split 17

Misfits har åkt på en rad förluster och det ser ut att fortsätta när man möter det tveklöst bästa laget i EU. G2 har inte förlorat en enda match och toppar ligan med stor marginal.

Vårt Val

Vi förväntar oss en total överkörning från G2 och ytterligare en förlust för Misfits. G2 har vunnit alla sina matcher, Misfits har förlorat flera. Det råder inga tvivel om vilket det bästa laget är.

 

TSM vs. Flyquest Esports

tsm league

Detta är en essentiell match för Flyquest som måste vinna om de ska få en bra placering i slutspelen. För TSM är det inte lika mycket press, men en vinst här ökar chanserna för en bra plats i slutspelet.

Vårt Val

TSM ser ut att ta hem detta utan bekymmer, de är först i ligan med endast 2 förluster. Flyquest har misslyckat kapitalt under vecka 6 och 7 och riskerar att inte kvala in till slutspelet.

 

Phoenix1 vs. Immortals

league phoenix1

Immortals och Phoenix1 har äntligen börjat uppvisa sina styrkor och chansen att nå slutspelet ser goda ut för P1. För IMT gäller det att vinna sina resterande matcher vilket kommer bli väldigt svårt. Därför är detta en extremt viktig match och IMT kommer inte ge upp i första taget.

Vårt Val

P1 besegrade IMT Vecka 3 och har vunnit mot flera topplag sen dess och vi förväntar oss samma resultat igen. IMT har åkt på förluster mot Team Liquid och Envyus, vilket inte bådar gott inför ett möte mot P1.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing