LCS-Slutspel – 15-23 augusti

LCS-Slutspel – 15-23 augusti

LCS-SEMIFINALER

Denna lördagen så börjar den europeiska samt nordamerikanska upplagan av LCS som kommer innehålla de fyra bästa lagen från båda regionerna. Slutspelet kommer ta plats i Stockholm och New York där lagen får chans att kvala in till uppkommande worlds tournament. Slutspelet pågår mellan 15-23 augusti.

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’lcs’ ]

Europa

 

Fnatic

Obesegrade med ett imponerande 18-0 i matcher och får räknas som favoriter att ta hem det hela.

Origen

Får räknas som det andra bästa laget i europa just nu och består av gamla Fnatic spelare blandat med nya talanger. Man har blivit besegrad av Fnatic i alla senaste möten.

Unicorn of Love

Har inte presterat till fullo denna säsong och hade problem att kvala in till semifinalerna. I vårens final så mötte man Fnatic och förlorade med 2-3. Nu är det dags att möta Fnatic igen i första matchen.

H2K

Tidigare kända som Cloud 9 Eclipse presterade man bra i spring split där man slutade på tredje plats. Man har nu rekryterat en ny spelare och kommer från en 3-0 vinst i kvartsfinalen mot Giants Gaming.

Nordamerika

 

Team Solomid

Det mest välkända League of Legends laget som har vunnit dem tre senaste NA splits. Denna gång har man emellertid sett svagare ut och har haft problem att kvala in till slutspelet. I första matchen möter man Team Liquid som ser starka ut.

Team Liquid

Tidigare kända som Curse, detta laget är favoriter att vinna NA split. Man har en del välkända namn i sin trupp så som Piglet och Xpecial.

Team Impulse

Ett lag som mest består av kinesiska och koreanska spelare. Man har presterat ganska svagt i denna split och har nyligen ersatt spelare i sin trupp.

Counter Logic Gaming

CLG har en historia av att göra folk besvikna i slutspelet, men efter att ha gjort stora förändringar i sin trupp så kan detta ha löst en del tidigare problem. Det är definitivt inte omöjligt att vi får se CLG i final då andra lag ser svagare ut.

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’lcs’ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing