LCS Spring Split 2017 Vecka 7 – Ofattbara Oddsen Du Inte Vill Missa

LCS Spring Split 2017 Vecka 7 – Ofattbara Oddsen Du Inte Vill Missa

lcs 2017 odds bild

LCS Spring Split 2017 börjar närma sig sitt slut och striden om de sista platserna i slutspelet har börjat. Vi kan redan nu se att flera lag redan har kvalat sig in i slutspelet och bland dem hittar vi Team Solomid, Cloud9, och G2.

Det ska bli spännande att se om Origen och Roccat på något magiskt sätt kan undvika att bli relegerad till Challenger League. Endast 3 veckor återstår och om vi tittar på tidigare splits så kan en hel del hända under dessa veckor.

[bonustable num=2 orderby=’_as_rating’ tag=’lol’ ]

Vecka 7 kommer erbjuda flera stora spelmöjligheter med 17 matcher där vi kommer få se flera supermatcher och säkerligen några skrällar. På Esportbets.se har vi analyserat flera spelbolag och tagit fram de absolut bästa oddsen för League of Legends Championship Series 2017 Vecka 7.

 

League of Legends Spring Split Vecka 7 Odds

Toppmötena för den här veckan är utan tvekan H2K vs. Misfits och Flyquest vs. Phoenix1. Två matcher du garanterat vill se och spela på. Vi har också en laddad match mellan Roccat och Origen där förloraren sannolikt kommer bli relegerad.

Torsdag, 9 Mars

Giants vs. Team Vitality
Odds: Betway 1.70

Roccat vs.Origen
Aldrig har vi sett Roccat och Origen presterat så katastrofalt dåligt som i denna split. Den här matchen har fått mycket uppmärksamhet då segraren kommer få sin första vinst – 7 veckor in i ligan. Roccat har likväl tagit hem två kartor gentemot Origens 0, och har dessutom presterat bättre i sina matcher.
Odds: Betway 1.30

Fredag, 10 Mars

Fnatic vs. Unicorns of Love
Odds: Betway 1.50

G2 Esports vs. Splyce
Odds: Betway 1.15

Lördag, 11 Mars

Roccat vs. Team Vitality
Odds: Betway 1.70

H2K vs. Misfits
Det här ser ut att bli en av de absolut intensivaste matcherna vi haft den här splitten. Vinnaren av denna match kan stolt utropa sig till EU:s näst bästa lag. Misfits leder just nu över H2K med ett poäng och har också tagit ner flera storlag. Därför väljer vi att satsa på Misfits inför detta historiska möte.
Odds: Betway 1.80

Team Liquid vs. Cloud9
Odds: Betway 1.22

Flyquest vs. Phoenix1
Kanske den mest hypade matchen för vecka 7 där två av NA:s bästa lag kommer drabba samman. En vinst här kommer öka chanserna att nå slutspelet markant. Phoenix1 förlorade senaste mötet mot Flyquest men har tagit ner flera topplag. Allt pekar på att det blir en väldigt jämn match, men Phoenix1 har finfina odds och kan ge en stor utbetalning.
Odds: Betway 2.05

Counter Logic Gaming Vs. Team Dignitas
Odds: Betway 1.55

Team Envyus Vs. Team Solomid
Odds: Betway 1.12

Söndag, 12 Mars

 Giants vs Origen
Odds: Betway 1.50

Flyquest vs. Immortals
Odds: Betway 1.45

Phoenix1 vs. Echo Fox
Odds: Betway 1.40

Counter Logic Gaming vs. Cloud9
Odds: Betway 1.45

Team Liquid vs Team Envyus
Odds: Betway 1.30

Echo Fox vs Team Dignitas
Både Echo Fox och Dignitas har haft en besvärlig split, ändå lever hoppet att nå slutspelet fortfarande kvar. På papper är Echo Fox det bättre laget, även om de har åkt på ett par förluster de senaste veckorna. Det kommer sannolikt bli en spänningsfylld match.
Odds: Betway 1.95

Immortals vs Team Solomid
Odds: Betway 1.35

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing