LCS Spring Split 2017: Här är lagen du bör satsa på för att plocka hem storvinsten

LCS Spring Split 2017: Här är lagen du bör satsa på för att plocka hem storvinsten

LCS Spring Split 2017 har än så länge varit en oerhört konkurrenskraftig liga och det kan kännas svårt att pricka in rätt odds. Vi på esportbets.se har tagit en ordentlig titt på både NA och EU-ligorna och vilka lag du bör spela på för maximal vinst. Om du är en ny spelare så rekommenderar vi att du använder något av våra fantastiska bonuserbjudande!

Spelbolaget som erbjuder ofattbara odds

Betway är ett spelbolag som har storsatsat på eSport och levererar givetvis odds för League of Legends och många andra titlar. Här hittar du även så kallade ‘special-odds’ där du kan spela på flest kills, first blood och mycket mer. Med vår exklusiva välkomstbonus får du snabbt ihop en stor spelbank och kan snabbt börja spela med riktiga pengar på eSport!

[bonustable num=1 orderby=’_as_rating’ tag=’betway’ ]

Här är lagen som ger dig absolut bäst odds

EU LCS

Just nu toppar G2 Esports och Unicorns of Love sina respektive grupper och i G2:s fall så har man inte förlorat en enda match. Vi rekommenderar att du spelar mot dessa lag då deras motståndare har så höga odds. Exempelvis så kan du få ut över 8 gånger dina pengar om du satsar på Team Vitality i deras match i morgon! Detta medför såklart en högre risk, men samtidigt behöver du inte spela någon större summa.

På delad andraplats hittar vi två lag: H2K och Misfits. Bägge lagen visar fina resultat och erbjuder utmärkta odds mot många lag. Utmärkt om du vill ha relativt riskfria odds som samtidigt ger dig en ordentlig utbetalning!

Origen och Roccat är lagen du bör undvika helt just nu, för närvarande är de båda 0-6. Origen som tidigare varit en av EU:s mest respekterade esportsorganisationer har inte lyckats vinna en enda karta, 5 veckor in. Om du känner dig lite äventyrlig och vill utnyttja de höga oddsen så bör du hålla dig till Roccat.

[bonustable num=1 orderby=’_as_rating’ tag=’betway’ ]

NA LCS

Den Nordamerikanska ligan känns väldigt 2015 just nu då både Team Solomid och Cloud9 ligger på topp. Till skillnad från EU så är NA LCS en något jämnare liga där 6 av lagen har snarlika resultat. Här kan det vara mer värt att spela på special-odds då det är svårare att förutspå en matchvinnare.

I mitten av gruppen hittar vi FlyQuest eSports som har blivit storfavoriter bland spelare då de har lyckats ta ner giganter som CLG och Phoenix1. Flyquest har även visat stor potential mot C9 och TSM där man förlorat 1-2 båda gånger. Därför bör du hålla koll på Flyquest när de spelar mot högre rankade motståndare som C9, då utbetalningen ofta är 3 gånger dina pengar!

Lite längre ner på sjunde plats finner vi Echo Fox som presterar över förväntan. Sedan några veckor tillbaka har de 9 andra LCS-teamen vägrat scrimma med Echo Fox. Trots detta så har Echo Fox krossat CLG, TSM och Flyquest. Echo Fox är perfekt för dig som vågar ta risker för en högvinst.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing