League of Legends 2015 MSI i full gång!

League of Legends 2015 MSI i full gång!

League of Legends 2015 MSI

Sommarens stora eSport-händelse för League of Legends börjar närma sig. Vinnare från LCS Nordamerika, Europa, Korea, Kina och LMS kommer att delta. Detta innebär att de absolut bästa lagen från varje region kommer att drabba samman!

MSI 2015 blir något utöver det vanliga då det inte ser ut att bli ett Kina vs Sydkorea sömnpiller som tidigare MSI. Europeiska Fnatic med svensken Rekkles på ADC-rollen kommer att delta och flera experter förutspår dem i finalen.

Oerhört mycket står på spel med en prispott på över $100,000 och prestigen att kunna kalla sig det bästa League of Legends-laget i världen. Det är väldigt sällan vi ser internationella LoL-turneringar så du vill definitivt inte missa detta massiva event.

Vinn riktiga pengar på eSport!

Allt fler väljer att spela riktiga pengar på eSport då det erbjuder unika möjligheter som du inte finner hos andra sporter. Mängder av spelbolag erbjuder betting på eSport och är du ny kund får du ofta en belöning i form av gratis bets eller insättningsbonus.

Det är lätt att känna sig förvirrad med så många olika spelbolag så ta gärna en titt på några av våra recensioner. Vi har även en omfattande guide som är proppfylld med tips om hur du kan maximera dina vinster.

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’lol’ ]

Så här tippar experterna

Trots 6 deltagande lag så är det endast 3 av dem som har en någorlunda chans att ta sig till finalen. Dessa lag är Fnatic, SK Telecom T1 och EDward Gaming. Besiktas e-Sports Club har inte en chans då man kommer från Wildcard där lagen är mycket klena. Ahq e-Sports Club och Team Solomid har potentialen, men deras tidigare bedrifter är inte tillräckliga för en turnering av denna rang.

SK Telecom T1 är såklart tippad vinnare och allt pekar på att Sydkoreanerna kommer ta hem turneringen. Det är dock en oerhört konkurrenskraftig turnering och det kommer bli SKT1:s största test hittills.

Efter Fnatics värvning av Reignover och Huni så har det europeiska laget kört över EU LCS utan att ha förlorat en enda match. Det är inte ofta vi får se västerländska lag med sån oerhörd kapacitet. Chansen att lämna MSI som segrare är större än vad man tror. Om Rekkles och hans lagkamrater spelar sina kort rätt så kan det mycket väl bli en historiskt triumf.

Från Kina har vi EDward Gaming som gjort flera spelarbyten och tagit in stjärnspelarna Pawn och Deft. EDG har kanske den mest fullspäckade rostern bland alla lag på MSI 2015 och kommer säkerligen ta kampen mot SKT1 i finalen.

Med andra ord ser det ut att bli en SKT1 vs EDG final där SKT1 går segrande ur. Det kan mycket väl bli EDG eller kanske t.o.m Fnatic som går hem med trofén.

Deltagare

SK Telecom T1

EDward Gaming

Ahq e-Sports Club

Fnatic

Team Solomid

Besiktas e-Sports Club

Vinnare från varje region, inklusive Nordamerika, Europa, Korea, Kina och Sydostasien gör upp om en prispott på närmare 1,6 miljoner kronor! Turneringen pågår till den 10 maj, ta chansen att betta på matcher som Fnatic vs TSM, SKT1 vs Edward Gaming osv!

Topp 3 – Prisfördelning
1. $100 000 (ca 820 300kr)
2. $50 000 (ca 410 100kr)
3. $25 000 (ca 205 000kr)

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’lol’ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing