LoL Worlds 2018 – Betting, Odds & Speltips

LoL Worlds 2018 – Betting, Odds & Speltips

lol worlds 2018 betting

League of Legends World Championship 2018 drar igång i september och det ger dig gott om tid att hitta ett passande spelbolag att bli medlem hos och betta på de lag du ser som vinnare av LoL Worlds 2018. Eftersom det är några månaders väntan på att världsmästerskapet ska börja så är det främst vinnarodds som är tillgängliga just nu.

Fortsätt att läsa för att ta reda på vart du kan betta, vilka som har bäst odds och vilka bonusar som går att ta del av!

League of Legends World Championship 2018 betting

[bonustable num=4 orderby=’_as_rating’ tag=’frontp’ ]

Flera spelbolag visar stort intresse för Worlds 2018 då de redan har publicerat odds för eventet. De som överhuvudtaget är bäst på att täcka League of Legends och dess turneringar som spelas är framförallt Arcanebet, Esportsbetting.com och bet365. Samtliga är testade av oss och vad vi tycker om dem kan du ta reda på genom att klicka dig vidare till respektive recension.

LoL Worlds 2018 betting odds

Eftersom varken grupper eller schema har gjorts offentliga än så är det i förstahand vinnarodds som du kan betta på. Men hos bet365 kan du även placera spel på Vinnarens region och Lag v Fältet. Det sistnämnda, Lag v Fältet är ett underhållande spelalternativ, mer detaljer om detta längre ner i den här artikeln.

Vinnarodds

I det här alternativet handlar det om att pricka in rätt lag som vinnare av LoL Worlds 2018. Kom dock ihåg att inget lag är ännu garanterad en plats i turneringen, det är inte förrän efter LCS Summer Split 2018 som man vet mer säkert om vilka som deltar. Men oftast så är det så att topp 10 av de bästa lagen som man oftast bettar på kommer att boka en plats till turneringen.

Intressant att notera är att det inte är SK Telecom T1 som är favoriter den här gången. Istället är det Koreanska laget KINGZONE DragonX som tagit över rollen som favoriter. Nedanför visar vi odds från bettingsidorna Arcanebet, Esportsbetting.com och bet365.

Kom ihåg att odds kan ha ändrats, följ våra länkar för att se aktuella odds.

arcanebet lol worlds betting odds

<<Visa aktuella odds hos Arcanebet>>

esportsbetting.com lol worlds 2018 betting odds

<<Visa aktuella odds hos Esportsbetting.com>>

LoL Worlds 2018 bet365 specialodds

Vinnarens region

Vilken region är bäst i världen på League of Legends? I årets upplaga av World Championship får vi reda på svaret. Om du följer scenen och tycker dig ha en aning om vilken region som är starkast kan du kamma hem en vinst. Så här i förhand verkar det troligt som att det är Sydkorea som överlägset är den region som är bäst, med lag som Kingzone DragonX och SKT T1.

Sydkorea: 1.28
Kina: 5.50
Europa: 15.00
Nordamerika: 15.00
Resten av världen: 34.00

Lag v Fältet

I det här alternativet kan du mer än dubbla din insats om favoriterna Kingzone DragonX kammar hem turneringen. Men du kan även välja att lägga ett bet om du tror att något annat lag än Kingonze DragonX vinner. Ett annorlunda spelalternativ som kan ge fin utdelning!

KINGZONE DragonX (vs The Field): 2.10
The field (vs KINGZONE DragonX): 1.66

Vinnarens region och Lag v Fältet hittar du hos bet365, följ våra länkar för att öppna ett konto.

Bonuserbjudande för LoL Worlds 2018

Maxa din betting på LoL Worlds 2018! Våra utvalda spelsidor har kanonerbjudande att ta del av.

Betway är en tung aktör inom esport betting. Tack vare vårat samarbete kan du som ny medlem hämta en exklusiv 100% bonus upp till 1500 kronor. En insättning på 1500 kronor ger dig alltså totalt 3000 kronor på ditt spelkonto.

Arcanebet snålar inte heller med gåvorna. Här belönas du med en 150% bonus upp till 1500 kronor. Det blir väldigt mycket pengar att betta esport för om du nyttjar erbjudandet fullt ut.

Använd våra länkar till respektive spelbolag för att hämta dem exklusiva bonusarna!

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing