5 fördelar med att välja nya bettingsidor 2019

5 fördelar med att välja nya bettingsidor 2019

Fördelar med nya bettingsidor (1)

Det satsas mycket på den svenska spelmarknaden och nya bettingsidor ploppar upp till höger och vänster. Vissa nylanseringar är bättre än andra och det gäller att särskilja pålitliga bettingidor från oseriösa aktörer. Här går vi igenom fem fördelar med att välja nya bettingsidor 2019. Förhoppningsvis kan det vara till hjälp i ditt val av oddssida.

Nya bonusar och belöningar

Den mest självklara fördelen är att nya spelsidor i många fall även innebär nya bonusar att håva in. Om nylanseringar ska kunna konkurrera med etablerade aktörer måste man på något sätt locka till sig spelare, då är bonusar och belöningar en given och beprövad metod. Vilken typ av bonus som finns att hämta skiljer sig från bettingsida till bettingsida. Men åtminstone brukar en insättningsbonus erbjudas, då belönas du med en bonussumma när du gör en första insättning.

Nya fräscha spelmiljöer

Gamla gråa spelsidor är lätt att tröttna på, då kan man finna ny spelglädje i fräscha spelmiljöer hos nya spelbolag. Även om huvudmålet är att förhoppningsvis dryga ut spelkassan så är vistelsen och upplevelsen också avgörande i slutändan. En spelsida som inte har blivit uppdaterad på åratal blir alltså till slut ofta för smärtsamt, oavsett hur bra odds de tillhandahåller. Då är det lätt att istället vända sig till en ny bettingsida, som lagt tid på en trevlig spelmiljö.

Effektiva och snabba betalningsalternativ

Glöm flera bankdagars långdragen väntan på att få lägga dina vantar på din vinst, med dagens betalningsmetoder gör du uttag betydligt fortare än så, ibland på bara några minuter. Tekniken har utvecklats och det har spelbranschen tagit till vara på, nu är det i princip standard att spelbolag tillhandahåller BankID, Swish och Trustly för transaktioner. Tack vare dessa tjänster gör du blixtsnabba insättningar och uttag, dessutom är det fullkomligt säkert och tryggt.

Svensk licens innebär nya spelregler

Nya bettingbolag som vill marknadsföra sig i Sverige måste införskaffa sig en svensk licens. Det betyder att de måste förhålla sig till ett antal regler och riktlinjer. Snabbt förklarat innebär det bättre villkor för dig som spelare, bland annat genom att du har större kontroll över ditt spelande, du ska ha möjlighet att sätta tydliga gränser för hur mycket du vill spendera och så vidare.

Spelutbud med stor variation

Om nya bettingsidor ska kunna mäta sig med aktörer som har många års erfarenhet måste de åtminstone kunna matcha deras spelutbud. Därför kan du nästan alltid vara säker på att spelutbudet är brett med stor variation innehållandes både odds och online casino.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing