Astralis vinner Blast Pro Series Lissabon 2018

Astralis vinner Blast Pro Series Lissabon 2018

astralis blast pro series lissabon 2018Bildkälla: HLTV

Danska superstjärnorna i Astralis avslutar året på bästa möjliga sätt genom att besegra Na’Vi med 2-1 i finalen av Blast Pro Series Lissabon 2018. Bragden innebär att dansklaget vunnit imponerande 10 (1) turneringar bara i år.

Astralis, som i vanlig ordning var förhandsfavoriter, fick inte den start man önskade sig. Istället var det Na’Vi som säkrade den första kartan Mirage efter att s1mple visade varför många håller honom som världens bästa spelare. Det blev dessutom en överraskande enkel seger på Mirage, 16-7 till Na’Vis favör.

Men när det var dags för andra kartan så vaknade långsamt danskarna till liv. Efter en svajig start på den andra kartan så kunde Astralis till slut vända ett knappt underläge till en övertygande vinst på 16-9. Kvittering var ett faktum och finalen kom att avgöras på  Dust2.

På tredje och sista kartan var det dock Astralis för hela slanten. Na’Vi lyckades endast att skrapa ihop fyra rundor. Ett tråkigt avslut för alla tittare som givetvis hoppades en tajt final, men Astralis är Astralis och vinner som vanligt.

För succén i Lissabon får danskarna $125,000 medan Na’Vi får trösta sig med $50,000. För vårt svenskhopp Ninjas in Pyjamas blev det tyvärr en sistaplats, ett tråkigt avslut på året.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing