Betala med Skins och Bitcoin hos Buff88

Betala med Skins och Bitcoin hos Buff88

110x110-blackVi välkomnar Buff88 till vår samling av esport bettingsidor. Buff88 är en nysatsning som har lyssnat på vad marknaden vill ha, nämligen möjlighet att betala med skins och kryptovalutor som Bitcoin.

En annan sak som är utmärkande för Buff88 är utbudet av esport som är laddat med alla möjliga titlar, från jättar som League of Legends och Dota 2 till Heroes of the Storm som har något blygsammare spelarbas.

Satsa dina skins från steam

56ca17602e7462Under en lång period var det ohyggligt populärt att betta skins för att vinna fler och dyrbarare skins. Men den typen av gambling hade också sina nackdelar, för det första var det riskabelt och man riskerade att bli blåst på hela sitt inventory. För det andra så var reglering icke-existerande och därför kunde många minderåriga spela bort sina skins som i vissa fall var värda flera tusen.

Därför har bettingsidor som Buff88 ordnat så man kan satsa sina skins utan att riskera att bli lurad. Dessutom är det endast de som är minst 18 år gamla som får spela här på ett helt och hållet lagligt vis. Betalningsmetoden som används för att satsa sina skins hos Buff88 heter SkinPay, men kruxet är att man vinner pengar istället för fler skins.

Gör så här för att växla in dina skins för pengar:

1) Välj SkinPay som betalsätt
2) Skriv in din Steam tradelink
3) Markera de skins du vill sälja och acceptera bytet
4) Bekräfta med Steams mobilapp
5) Inom några minuter fyllt ditt spelkonto på med pengar

Gör insättningar med Bitcoin

Buff88 är ett av få spelbolag som idag erbjuder Bitcoin som insättningsmetod. Det har blivit allt vanligare att handla med Bitcoin men det är inte alltid man får användning av valutan. Oftast låter man det ligga och förhoppningsvis så ökar det i värde. Men nu kan du alltså betta på esport med Bitcoin och andra kryptovalutor genom att bli medlem hos Buff88.

Dubbla din första insättning hos Buff88

Förutom att du har en mängd betalningsmetoder att välja mellan hos Buff88 så får du även en välkomstbonus i toppklass när du öppnar ett konto. Tack vare vårat samarbete med Buff88 får du en 100% bonus upp till 1000 kronor, det betyder att om du sätter in 1000 kr krediteras ditt spelkonto med 2000 kr. Se bara till att använda vår bonuskod ’ESPORTBONUS’ i samband med din första insättning.

[bonustable num=1 tag=’buff88′ ]

Bonussumman fungerar till esport så väl som traditionell sport, men däremot inte på deras casinospel, då gäller annan bonus.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing