Dagens bonusar: Fredagen den 12 oktober 2018

Dagens bonusar: Fredagen den 12 oktober 2018

esport bonus fredag 12 oktober 2018

Efter lång väntan är helgen äntligen här, så vi toppar fredagsmyset med härliga bonusar. Esportbets.se har handplockat några av industrins mest lukrativa bonuserbjudanden, läs vidare för att se vilka! 

10 000 kr i gratisspel hos Mr Green

Från och med 1 oktober till den 31 oktober har Mr Green en kampanj där man veckovis delar ut gratisspelsjackpot på 10 000 kronor.  

Såhär vinner du:
Placera ett kombinationsspel med minst 8 val
Minimiodds är 15
Lägsta insats är 100 kr

Går ditt spel in så vinner du din andel av gratisspelsjackpotten, är det flertalet spelare som vinner så delas vinsten mellan dessa. Lyckas ingen att vinna så går jackpotten över till nästa vecka. 

[bonustable num=1 tag=’mrgreen’ ]

1000 kr välkomstbonus hos Bethard

Är du inte medlem hos Bethard sedan tidigare? Då kan du kickstarta ditt bettande på e-sport med en grym bonus!  

Du som ny medlem får en 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kr kommer du med andra ord ha 2000 kr på ditt spelkonto. En bonus som passar utmärkt en fredag, speciellt nu när världsmästerskapet i League of Legends pågår. 

[bonustable num=1 tag=’bethard’ ]

Välj mellan två bonusar hos Unibet

Unibet är ett spelbolag vi svenskar är vana vid att se i många olika sammanhang. Numera har man även gett sig in i betting på e-sport. Välj och vraka mellan de största spelen – från Counter-Strike till Overwatch.  

Innan du satsar dina första pengar ska du givetvis aktivera en bonus. Hos Unibet har du två valmöjligheter. Antingen så kör du på alternativet med en bonus på 500% upp till 500 riksdaler, eller så väljer du bonusen som ger dig 200% upp till 1000 kronor + 50 Free Spins. 

[bonustable num=1 tag=’unibet’ ]

GL&HF! 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing