Dallas blir värdstad för nästa DH Masters

Dallas blir värdstad för nästa DH Masters

dh masters dallas 2019 annonserat

Det har blivit dags för DreamHack att ännu en gång ta sitt pick och pack till USA. Den här gången är det Dallas i Texas som får agera värdstad åt ett DreamHack Masters-evenemang. Kalaset startar 28 maj 2019 och slutar den 2 juni där 250,000 dollar ska delas ut mellan högsta placeringarna.

Efter att DreamHack Masters har anordnats i Marseille och Stockholm den här året så återvänder man till NordAmerika för andra gången sedan 2017 då en turnering ägde rum i Las Vegas, Nevada.

Evenemanget kommer att hållas i ”They Key Bailey Hutchison Convention Center” i Dallas, i samma arena kommer även DreamHack BYOC-festivalen att ta plats.

Trots att det är långt före startttid har DreamHack avslöjat detaljer gällande turneringen där 16 lag skall delta. En skara av lagen kommer att vara tvungna att kvala in via regionerna Europa, Nordamerika, Asien och Kina. Resterande kommer att få en direkt inbjudan.

Den här gången kommer man inte att använda sig av GSL-formatet. Istället delas lagen upp i två olik grupper där topp tre i vardera grupp går vidare till slutspelet. Gruppspelet hålls bakom stängda dörrar de tre första dagarna för att sedan inta den stora scenen när det är dags för slutspelet 31 maj – 1 juni och avslutningsvis stora finalen den 2 juni.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing