Dota 2 major i Stockholm mars 2019

Dota 2 major i Stockholm mars 2019

dota 2 the stockholm major

Det var under DreamLeague Season 10 minorn som det annonserades att nästa DreamLeague-evenemang kommer att vara en major tillhörande 2018-2019 Dota Pro Circuit (DPC).

Stockholm, Sverige blir platsen där DreamLeague Season 11 kommer att äga rum, datumet är satt till nästa år 14-24 mars med sexton lag som gör upp om prissumman på 1 miljon dollar och 15 000 DPC-poäng. Det tio dagar långa evenemanget kommer att hållas i Annexet Arena, men endast de tre sista dagarna då det är dags för slutspelet kommer att spelas inför publik.

Biljettförsäljningen börjar om 17 dagar med endagsbiljetter för $9 och premiumbiljetter för så mycket som $165. Mer information gällande biljetter och priser hittar du på DreamHacks hemsida.

Enligt Owen ”ODPixel” Davies kommer det här att vara den tredje majorn för säsongen, och det betyder att någon gång mellan Kuala Lumpur Major och Stockholm-eventet så kommer ännu ett mästerskap att spelas. Kuala Lumpur Majorn startar kort efter pågående DreamLeague Minor, den 9 november och håller på ända till den 18 november.

Igår avslutades DreamLeague Season 10 Minorn där Tigers slutligen stod som segrare efter en rafflande final mot Na’Vi. För segern får Tigers 125 tusen dollar i prispengar och 120 DPC-poäng. Det betyder att vi kommer att få se Tigers i kommande Dota 2-majorn i Kuala Lumpur som börjar om bara fyra dagar.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing