ESL Pro League: helgens höjdpunkter och odds

ESL Pro League: helgens höjdpunkter och odds

Den 11:e säsongen av ESL Pro League bjuder på många spännande matcher under fredagen. Här undersöker vi vilka lag som är favorittippade och vilken bettingsida som har bäst odds.

FaZe vs OG

När två internationella superlag ställs mot varandra kan vad som helst hända. Det som talar för FaZe är att de har hållt ihop längre och har därför mer erfarenhet. Medan OG fortfarande är ett relativt nytt lag, även om spelarna är väl bekanta med scenen sedan tidigare. Spelbolagen verkar tro på FaZe där de är tydliga favoriter. Jag är inte lika övertygad, OG har nämligen imponerat stort den här säsongen. De leder gruppen och har i sina inledningsmatcher spöat både mousesports och G2.

Matchstart: 2020-04-03 kl 18:00

Speltips: OG vinner över FaZe till 2,75 i odds hos Betway

Mousesports vs G2

Gruppens tungviktare som många ser som självklara att avancera till slutspelet går upp mot varandra. Båda lagen har 3-1 i ligan så här långt och en vinst här är extra viktig för att ta grepp om gruppens topplaceringar. I mina ögon har G2 funnit bättre form det senaste och det märks att stjärnspelaren huNter- börjar bli bekväm eftersom han ofta syns högt upp på poängbrädan. Med det sagt finns det ingen uppenbar vinnare i den här mötet men jag ger en knapp fördel till G2 Esports.

Matchstart: 2020-04-03 kl 18:00

Speltips: G2 vinner till oddset 1,89 hos Pixel.bet

100 Thieves vs FURIA

Idag är FURIA det bästa laget Brasilien har att erbjuda, det får man nog lov att erkänna. Speciellt med tanke på att de tog en imponerande seger mot MIBR bara häromdagen. Lägg därutöver till en vinst mot Liquid. I och med sättet brasilianarna lirar på för tillfället skulle det inte förvåna mig om de hamnade topp 2 i den Nordamerikanska divisionen av ESL Pro League. På samma gång får man inte underskatta 100 Thieves, men deras två möten hittills i ligan har slutat med förlust och det bådar inte gott inför mötet mot hungriga FURIA.

Matchstart: 2020-04-03 kl 22:00

Speltips: FURIA vinner till oddset 2,20 hos Betway

Liquid vs Evil Geniuses

Liquid mot Evil Geniues är ett skolexempel på match som kan sluta hur som helst. Det är nordamerikas bästa som gör upp i den här kampen och det blir dagsformen som blir avgörande här. Om man tolkar oddsen är det Team Liquid som tar hem denna match. Det var även Liquid som var starkast i lagens senaste möte, visserligen ett par månader sedan nu. Men min gissning är att de upprepar den bragden.

Matchstart: 2020-04-03 kl 22:00

Speltips: Liquid vinner till oddset 1,55 hos Betway

18+, regler & villkor gäller, spela ansvarsfullt, www.stodlinje.se

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing