Fnatic intresserade av Brollan enligt rykten

Fnatic intresserade av Brollan enligt rykten

brollan fnatic 2018

Det är VPEsports.com som rapporterar att esportklubben fnatic är intresserade av att värva tidigare Red Reserve-stjärnan Ludvig ”Brollan” Brolin till sitt CSGO-lag.

Tidigare IEM Katowice-mästarna är fortfarande på jakt efter en femte och sista spelare att ta plats i aktiva laguppställningen sedan man bänkade draken och flusha fick lämna. Efter att flusha lämnade så har fnatic istället skrivit kontrakt med välkända spelaren Simon ”twist” Eliasson, som vi även förr har sett bära fnatic-tröjan.

Fnatic har sedan draken blev bänkad setts spela tillsammans med hs-maskinen och fd. G2 och EnVy-medlemmen Adil ”ScreaM” Benrlitom. Men nu kan alltså ScreaMs tid i laget vara över då fnatic fått upp ögonen för svenska spelaren Brollan.

Brollan debuterade i ung ålder som proffs då han som 15-åring skrev på för GODSENT efter att ha spelat för laget som hamnade på en andra plats i den första säsongen av reality-showen GAMERZ.

Det är inte heller första gången som Brollan testar att representera fnatic då han under en period fick ersätta Freddy ”KRIMZ” Johansson. Enligt VPEsports.com är Red Reserve hårda i förhandlingarna men en affär väntas genomföras inom en snar framtid. Om affären går igenom har fnatic följande laguppställning:

Freddy ”KRIMZ” Johansson
Richard ”Xizt” Landström
Jespter ”JW” Wecksell
Simon ”twist” Eliasson
Ludvig ”Brollan” Brolin

William ”draken” Sundin (bänkad)

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing