LCS Spring Split 2019 Vecka 1: Förhandstitt

LCS Spring Split 2019 Vecka 1: Förhandstitt

LCS spring split 2019 vecka 1

LCS Spring Split 2019 har startdatumet 26 januari och håller på ända till april. Formatet är detsamma som fansen är vana vid, dvs tio lag som tävlar i ett ’round-robin’ gruppspel varav sex går vidare till slutspelet.

Följande lag ställer upp i LCS 2019:

Cloud9
100 Thieves
CLG
Clutch Gaming
Echo Fox
FlyQuest
Golden Guardians
Optic Gaming
Team Liquid
Team SoloMid

I likhet med LEC så kör LCS 10 matcher under två dagar varje vecka (lördagar och söndagar) där varje lag spelar en match per dag.

Matcher vecka 1

Lördag:
Cloud9 vs Team Liquid
TSM vs 100 Thieves
CLG vs Optic Gaming
FlyQuest vs Golden Guardians
Echo Fox vs Clutch Gaming

Söndag:
FlyQuest vs Optic Gaming
Cloud9 vs 100 Thieves
CLG vs Team Liquid
TSM vs Clutch Gaming
Echo Fox vs Golden Guardians

Vi har mycket att se fram emot denna Split, efter enorma framgångar för flera organisationer i fjolas har dessa Nordamerikanska lag nu kunnat göra toppvärvningar.

100 Thieves hade ett pangår 2018 där de blev en av Team Liquids största rivaler i Spring och Summer Splits. Ett annat lag som fick en drömstart förra året är Echo Fox. Under sommaren och World 2018 gjorde Cloud9 viktiga framsteg som gör de till ett av de mest intressanta lagen att följa den här säsongen av LCS. Det är dessa fyra trupperna som väntas avancera till slutspelet i denna Split.

Vi står inför en riktig nagelbitare redan i inledande matcherna vecka 1:

Cloud9 vs Team Liquid kickar igång säsongen som väntas bli en riktig höjarmatch. Team Liquid vann som bekant Spring och Summer Split i fjolas och Cloud9 gick hela vägen till semifinal i Worlds 2018. Detta bäddar för en match av allra högsta kvalité.

TSM vs 100 Thieves blir även det en underhållande match, precis som deras tidigare möten har varit. Känslan är att det antingen blir en fartfylld och snabb match som är över på 20 minuter eller en långdragen kamp, inget däremellan. Det är mönstret man har sett förr åtminstone.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing