NiP klara för semi efter 2-0 mot North

NiP klara för semi efter 2-0 mot North

ecs season 6 finals semifinal nip

Ninjorna är klara för semifinal i ECS Season 6 Finals efter en förhållandevis enkel vinst över ett oinspirerat North. Matchen avgjordes på Inferno (16-10) och Overpass (16-7) och Patrik ”f0rest” Lindberg var bästa spelaren på servern med totalt 42 kills.

Ninjas in Pyjamas vann båda sina gruppspelsmatcher och är därför färdiga för semifinal. Det är svårt att veta om de bara hade tur med lottningen i gruppspelet eller om de faktiskt kan ha en chans att även ta sig förbi semifinalen för att nå den stora finalen.

I inledningsmatchen gick NiP upp mot NRG, som senaste tiden utvecklats till ett av de bättre lagen i Nordamerika. NiP var knappa favoriter i den matchningen och efter en stabil insats blev slutresultatet 16-6 i fördel till svenskarna.

I Grupp A’s vinnarmatch fick NiP lite överraskande möta North som slog Team Liquid i sin inledande gruppspelsmatch. Skönt för Ninjorna som brukar ha det tufft mot just Liquid. Matchen mot North avgjordes i en bo3 och det var svenskarna som var det bättre laget den gången.

Vilka NiP möter i semifinalen är ännu oklart, det man vet är att de möter det laget som slutar på en andraplats i grupp A. Har man oflyt kan man få möta danska världsmästarna Astralis. MiBR ur grupp A har nämligen redan bokat en plats till semin, det står mellan Astralis och C9 eller mousesports om vilket som blir sista lag att nå semifinal.

Ninjas in Pyjamas spelar sin semifinal imorgon (24 november, 2018) kl 19:00, en match man som svensk inte vill missa! GO NINJAS!

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing