OG avslöjar femman i satsningen på CS:GO

OG avslöjar femman i satsningen på CS:GO

OG som klubb och lag har gjort sig kända som ett av världens främsta Dota 2-lag. Nu har organisationen äntligen offentliggjort vilka spelare som kommer att representera superklubben i Counter-Strike: Global Offensive.

Det har varit en lång längtan

OG är ett tungt namn inom Dota 2 och de är ensamma om att ha vunnit världsmästerskapet The International två gånger i rad, år 2018 samt 2019. Efter att ha legat på topp i flera år i Dota 2 expanderar klubben nu till att även tävla i CS:GO. I ett pressmeddelande skriver organisationen:

”Vi känner oss hedrade och stolta över att välkomna vår senaste line-up. Spelarna har visat alla kvalitéer vi kräver. Dediktionen, det hårda arbetet och den otroliga talang de redan har demonstrerat visar att det alltid fanns en plats för de i OG.”

Det har länge gått rykten om vilka som ska få äran att spela för den framgångsrika klubben OG. Många av gissningarna stämde och idag avslöjades att laguppställningen kommer att bestå av:

  • Aleksi ”Aleksib” Virolainen
  • Nathan ”NBK-” Schmitt
  • Valdemar ”valde” Bjørn
  • Issa ”ISSAA” Murad
  • Mateusz ”mantuu” Wilczewski

Med tanke på hur stora OG är inom Dota 2 förväntar de sig nog succé även i CS. Enligt pressmeddelande verkar de åtminstone självsäkra, där det går att läsa:

”På OG strävar vi efter att vara bäst. Eftersom vi kunde fullfölja våra förväntningar i andra esporter är vi säkra på att vi åstadkomma detsamma i CS:GO.”

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing