The ELEAGUE Cup: Rocket League återvänder till TBS med tv-serie

The ELEAGUE Cup: Rocket League återvänder till TBS med tv-serie

eleague cup rocket league 2018

För en andra gång återvänder ELEAGUE Cup: Rocket League till TBS med en live-turnering som tar plats i ELEAGUE Arena i Turner Studios, Atlanta.

ELEAGUE Cup: Rocket League 2018 kommer att bestå av åtta av världens främsta lag som tävlar om en prissumma på 150 000 dollar.

Förra året, när turneringen debuterade så bjöd man in topp åtta av finalisterna av Rocket League Championship Series Season 4’. I årets upplaga av tävlingen är det dock ännu inte känt hur man väljer ut vilka lag som kommer att delta.

Turneringen väntas sändas live på både Twitch och ELEAGUE.com, och precis som förra året kommer det även att göras om till en serie med flera avsnitt. Serien är tänkt att innehålla fyra avsnitt som kommer att sändas på TBS veckovis med start fredagen den 7 december.

Fjolårets upplaga av serien inleddes med en timmes långt avsnitt om Rocket League-scenen, vilket inkluderade bland annat material från tidigare RLCS World Championship. Följande fyra avsnitt visade höjdpunkter från Eleague Cup-matcher, scener från bakom kulisserna och spelarintervjuer.

Det återstår att se hur årets version av serien blir. Men förmodligen kommer det att bli ett snarlikt upplägg med intressanta intervjuer och scener från vad som sker runt omkring när spelarna inte tränar Rocket League.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing