Trippel bonus: Måndagen den 8 oktober

Trippel bonus: Måndagen den 8 oktober

insättningsbonus betspawn

Vad sägs om att inleda den här veckan med ett oetmotståndligt bonuserbjudanden? Det är nya bettingbolaget Betspawn som hälsar nya medlemmar välkomna med tre stycken attraktiva insättningsbonusar.

Man kan ju aldrig få nog av bonusar, så varför inte ta tillfället i akt och signa upp med Betspawn? Bonussumman kan du sedan använda i det gigantiska spelutbudet där 20+ esporter väntar. Bland annat går det att spela på League of Legends, Overwatch, Dota2, Counter-Strike och en uppsjö av andra titlar.

Bättre upplevelse med trippla insättningsbonusar

Aldrig har esportbetting varit så frestande som det är hos Betspawn. Med de trippla insättningsbonusarna bygger du utan problem en fet bankrulle, vilket självklart bidrar till roligare vistelse. Läs mer om villkor och krav för bonusarna här nedanför.

1:a insättningsbonusen:
På din första insättning får du en 100% bonus upp till 1337 kronor. Bonuspengarna måste omsättas 12 gånger bonusbeloppet innan uttag är möjligt.

2:a insättningsbonusen:
Den andra insättningen ger dig 50% upp till 1337 kronor och måste omsättas 14 gånger innan du kan ta ut bonuspengarna.

3:e insättningsbonusen:
På den tredje och sista insättningsbonusen får du 25% upp till 1337 kronor. Precis som med den andra insättningsbonusen ska den här omsättas 14 gånger innan du kan göra ett uttag av bonuspengarna.

Samla XP och levla upp

Utöver trippelbonusen går det även att ställa upp i tävlingar där diverse priser delas ut, till exempel hoodies, freebets med mera. Upplägget går ut på att du samlar XP och levlar upp genom att helt enkelt betta. Ju högre level du når desto dyrbarare priser kan du vinna.

Övriga bonusregler

Bonuspengarna går endast att använda för odds och betting.
Minsta giltiga insättning för att aktivera bonusarna är 100 kr.

Du måste omsätta din bonus inom 120 dagar.
Alla bets måste vara på odds som är 1.70 eller högre. Spel under 1.70 odds dras från dina riktiga pengar och räknas därför inte med i omsättningskravet.

[bonustable num=1 tag=’betspawn’ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing