Twitchstjärnan Ninja gästar The Ellen DeGeneres Show

Twitchstjärnan Ninja gästar The Ellen DeGeneres Show

ninja twitch ellen show

Ninja har via streamingplattformen Twitch blivit en riktig världsstjärna och har bland annat synts till i reklamfilm för Samsung Galaxy 9. Och verkar han nå nya höjder gång på gång, för bara en vecka sedan gästade han nämligen den omåttligt populära talkshowen ”The Ellen DeGeneres Show”.

Ninjas framgångar växte i samband med succéspelet Fortnite Royal, skapat av Epic Games. Tyler Blevins, som han egentligen heter, har slagit alla rekord på Twitch gällande antal tittare, prenumeranter med mera.

Idag har han 11 miljoner följare och den siffran ökar för var dag som går. Tack vare hans streamande och familejvänliga personlighet har gaming onekligen vuxit och blivit allt mer socialt accepterat. Även andra världsstjärnor uppskattar det Ninja gör, så som rapparen Drake som har spelat just Fortnite tillsammans med Twitchjätten.

Ninja gjorde även ett andra framträdande i The Ellen Show bara häromdagen, fast den här gången inte på plats i studion. Istället kopplades han in via stream från hans eget hem och gamingrum.

I videorna här nedan kan du se hur det gick för Ninja när han först gjorde Ellen sällskap i studion och när han gjorde ett framträdande via stream.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing