Astralis vs Team Liquid

Astralis vs Team Liquid

astralis blast pro series sao paulo 2019

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: Astralis vs Team Liquid | Speltips: Astralis (-4,5) | Odds: 2.05 | Format: bo1 | Spelbolag: Betway | Spelstopp: 2019-03-22 kl. 23.00[/ft_boxes]

Redan under första omgången i Blast Pro Series São Paulo väntar ett tungviktsmöte mellan världsmästarna Astralis och Team Liquid som många menar är deras främsta utmanare för tillfället. Jag har hittat ett intressant handikappspel på Astralis hos Betway som dubblar insatsen om det går in.

Astralis

Sätter man ihop resultaten från IEM Katowice 2019 och matcherna som har spelats i ECS Season 7 Europe så har Astralis nio raka vinster. Så man kan lugnt påstå att danskarna uppvisar sinnessjuk form just nu, väldigt starkt med tanke på att även förra året var otroligt framgångsrikt. Deras överlägsna uppvisning det här året hittills har lett till att de är hela 474 poäng före tvåorna Team Liquid i världsrankingen.

En intressant iaktagelse är att när de här två lagen senast stötte på varandra så var det Team Liquid som gick segrande ur striden. Fast sedan dess har det Nordamerikanska laget istället torskat mot flera andra lag, inklusive sådana man borde ha vunnit mot. Medan Astralis istället har vunnit i princip allt efter förlusten mot Liquid.

Får danskarna den start man önskar i den här matchen så kan de springa iväg med segern relativt enkelt.

Team Liquid

Team Liquid är fortfarande världstvåor, men de har börjat att svaja en del mot betydligt sämre motståndare. Senast mot Rogue i ECS Season 7 där man föll med 1-2 i kartor. Det kan påverka självförtroendet, särskillt när man ska ta sig an världens bästa lag. Stewie2k är fortfarande ganska ny i laguppställningen och kanske är inte allt hundra ännu gällande kommunikation och så vidare. Ska man ha en chans i Blast Pro Series São Paulo så gäller det att skärpa sig ordentligt, man kommer inte ha råd med enkla misstag mot ett lag som Astralis.

Det är en ruggigt svår öppningsmatch som Liquid har tilldelats. Bo1-matcher är alltid ovissa men jag kan inte göra annat än att ge fördel till Astralis här.

Speltips: Astralis (-4,5)

Det är svårt att förstå, men Astralis fortsätter att dominera och sitter i detta nu på nio raka vinster, och jag tror inte att deras streak kommer att brytas i den här matchen. Det är mycket möjligt att dansklaget vinner rätt lätt den här gången och därför lockar ett handikappspel på -4,5 med tanke på 2,05 i odds hos Betway.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing