Fnatic vs North

Fnatic vs North

fnatic vs north starseries 2019

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: Fnatic vs North | Speltips: Fnatic vinner | Odds: 1.72 | Format: bo3 | Spelbolag: Bet365 | Spelstopp: 2019-05-04 kl. 09.00[/ft_boxes]

Sverige ställs mot Danmark när Fnatic möter North i kvartsfinalen av StarSeries i Kina. Båda lagen har imponerat så här långt så det är en spännande sammandrabbning vi har framför oss.

Fnatic

Med tanke på hur Fnatic har presterat under tidigare turneringar var det inte många som föreställde sig att de skulle gå 3-0 i gruppspelet och på så sätt vara ett av de första lagen att spika en plats till slutspelet. Inte för Fnatic inte har en duktig trupp, det är bara att det inte har klickat för laget förrän nu. Men nu börjar det seriösa och det är dags att kavla upp ärmarna. Egentligen ska ett lag som det här ha som vana att avancera till slutspel, tyvärr har så inte varit fallet senaste året eller så.

Hur har svenskarnas väg mot slutspelet sett ut då? I deras första match för turneringen stötte man på rivalerna i Ninja in Pyjamas. Som väntat blev det en kamp ända ut i det sista där Fnatic till slut var det bästa laget och kunde vinna med 2-1 i kartor. Efter inledningsmatchen mot NiP flöt det på med ytterligare vinster mot NRG och G2 och en plats i slutspelet var därmed ett faktum.

Inför matchen mot North tror jag att Fnatic har det som behövs för att säkra en semifinalplats. Men då tror jag mycket hänger på att Krimz måste fortsätta att vara den klippa han hittills har varit för Fnatic.

North

Överraskad att se North i kvartsfinal? Då är du inte ensam. Man blir speciellt chockad när man ser vilka motståndare de har varit tvungna att slå på vägen. Deras första match mot Panda var som väntat inga större problem att gå vinnande ur. Däremot var det knappast några nykomplingar man ställdes mot i nästa match, där väntade nämligen MIBR, en gång i tiden rankad etta i världen. Men aizy och Kjaerbye bjöd på bländande spel och fixade vinsten för den danska truppen. Sedan blev en 2-0-seger över FaZe den avgörande vinsten för att slutligen ta sig vidare ur gruppspelet.

North är absolut inget lag som Fnatic ska underskatta. De har trots allt före detta Astralis-spelare i startfemman och då vet man med all säkerhet att dessa killar kan lira. Fast när allt kommer till kritan tror jag ändå på att Fnatic blir lite för svåra för North att handskas med.

Speltips: Fnatic vinner

Jag klickar rak seger för Fnatic den här gången eftersom oddsen är tillräckligt höga för ett sådant pass enkelt spel. Bästa värdet hittar jag hos Bet365 som ger 1.72 gånger pengarna på en vinst för Fnatic.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing