Natus Vincere vs ENCE

Natus Vincere vs ENCE

csgo_iem_ence 2019

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: Na’Vi vs ENCE (IEM Katowice 2019) | Speltips: ENCE +1.5 | Odds: 1.65 | Spelbolag: Bethard | Spelstopp: 2019-03-02 kl. 16.00[/ft_boxes]

Ett klassmöte väntar på lördag då det är semifinaldags i IEM Katowice 2019 mellan Natus Vincere och ENCE där det ukrainska laget är stora favoriter. Men med tanke på hur ENCE sänkte Liquid i kvarten så skulle det inte förvåna mig om finnarna snor en karta från Na’Vi.

Na’Vi

Na’Vi är ännu en gång på gränsen till att nå ytterligare en majorfinal, senast man var där räckte det inte hela vägen, utan man föll mot danska Astralis. Först måste man dock ta sig förbi ENCE som tystade hela esportvärlden efter jätteskrällen mot Team Liquid.

Na’Vi:s resa till semifinalen ser ut som föjande:

Gruppspel
Na’Vi – G2: 16-7
Na’Vi – Vitality: 25-22
Na’Vi – Liquid: 0-2
Na’Vi – AVANGAR: 2-0

Kvartsfinal
Na’Vi – FaZe: 2-0

Som man kan se på resultaten har det mestadels gått som på räls för Na’Vi, med undantag för förlusten mot Team Liquid och övertidsvinsten mot Vitality. Annars pekar det mesta på att det ukrainska laget är här för att vinna och således lyfta sin första majorpokal i csgo.

Även om Na’Vi är det starkare laget i det här mötet så har ENCE bevisat att man inte är ett lag man kan köra med hur som helst. Därför har s1mple och co inte råd med några misstag i den här matchen.

ENCE

ENCE är alltså klara för semifinal i IEM Katowice 2019, antalet personer som trodde det vid starten går nog att räkna på en hand. Och som man har fått kämpa sig hit, med turneringens gång har man växt för varje match och den finska truppen har definitivt vunnit publikens hjärtans i Katowice. Det absolut största bragden hittills var i kvartsfinalen där man totalt golvade Team Liquid. Som grädde på moset var det dessutom kung Aleksi ’allu’ Jalli som stod för flest kills.

Bevisligen kan ENCE mäta sig med de allra bästa och återstående lag i turneringen har all anledning att vara oroliga. Jag förväntar mig ett taggat ENCE imorgon som åtminstone tar en karta mot Na’Vi.

Speltips: ENCE +1.50 (spread fulltid)

Uppvisningen från ENCE i kvartsfinalen mot Liquid ger mig hopp om en stenhård och spännande semifinal mot Na’Vi. Kan hända att Na’Vi till sist står som vinnare, men att ENCE ändå får med sig en karta. ENCE +1.50 ser jag som det säkraste spelet i denna drabbning samtidigt som det ger 1.63 gånger pengarna hos Bethard.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing