NiP vs FaZe

NiP vs FaZe

draken-nip-2019-faze

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: NiP vs FaZe (ECS S7 Vecka 1 Semi-final) | Speltips: FaZe vinner | Odds: 1.90 | Spelbolag: Mr.Green | Spelstopp: 2019-03-13 kl. 20.00[/ft_boxes]

Ikväll kl 20.00 är det dags för semifinal i ECS Säsong 7 Vecka 1 där Ninjas in Pyjamas tar sig an FaZe i en bäst av 3-match. För tillfället är båda lagen på snarlik nivå med några vinster och förluster här och där, således är det här en svårtippad match. Ingen toppform åt varken det ena eller det andra hållet. Av den orsaken förväntar mig en jämn drabbning med liten fördel för FaZe.

NiP

Bara häromdagen meddelade Dennis ”dennis” Edman att han är tvungen att ta en paus på grund av utmattning. Inte helt oväntat med tanke på tidigare resultat och hur han själv har uttryckt missnöje med sina egna insatser. Då behövs ibland att man kommer bort från allt ett tag för att förhoppningsvis komma tillbaka ännu starkare. Den som ska fylla hans skor är ingen mindre än William ”draken” Sundin, som tidigare har varit en del av truppen i NiP.

Det är svårt att veta vart ninjorna står i nuläget just eftersom draken precis har anlänt. I en tidigare match i ECS Säsong 7 såg det åtminstone stabilt ut mot forZe, där hörde draken till en av de bästa spelarna. Men FaZe spelar i en annan liga än forZe och det kan ställa till det för NiP som inte haft så lång tid på sig att spela ihop sig med draken.

Min gissning är att NiP kommer lämna mycket utrymme åt draken så han får spela aggressivt med AWP, men att GuardiaN förmodligen kommer att sätta stopp för honom.

FaZe

Tillräcklig med tid har passerat för att FaZe ska ha hunnit vänja sig vid att ha AdreN som en del av laget. Kikar man på lagets fem senaste matcher så ser man att FaZe har 3 vinster och 2 förluster, dvs exakt samma som motståndarlaget NiP har. Men om man djupdyker och scannar hur mötena har gått lagen emellan så har FaZe 15 vinster mot ninjornas 11. Ett visst psykologiskt övertag för FaZe alltså, däremot var det ett tag sedan de drabbade samman senast så egentligen säger inte det jättemycket. I slutändan tror jag ändå att FaZe går hem med segern i den här matchen. För det första är de mer sammansvetsade och för det andra har man stjärnspelare som GuardiaN och NikO som på egen hand kan stänga ner en match, något som NiP saknar.

Speltips: FaZe vinner

Det är alltid svårt att förutse vinnare i matchningar jämna som den här, men det är förvånansvärt höga odds på FaZe hos Mr.Green, så mycket som 1.90 vid seger. Ninjorna har haft en tendens att se något sömniga ut när det väl gäller, medan FaZe har stjärnspelare som nästan alltid levererar. Men, med detta sagt, eftersom båda lagen är på någorlunda samma nivå är det en komplicerad match att spela på, men nog lutar det mot en vinst för FaZe Clan.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing