Renegades vs NiP

Renegades vs NiP

nip draken 2019 starseries 2019

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: Renegades vs NiP | Speltips: Renegades -1.5 | Odds: 2.60 | Format: bo3 | Spelbolag: Betway | Spelstopp: 2019-05-04 kl. 12.00[/ft_boxes]

I den tredje kvartsfinalen för dagen på lördag möter svenska NiP ett formstarkt Renegades. Till skillnad från ninjorna har Renegades avancerat till slutspelet utan att förlora en match. Med de båda lagens facit så här långt i tävlingen som utgångspunkt så tror jag att Renegades har spelat till sig det mentala övertag som krävs för att vinna.

Renegades

Renegades har gått som en raket på världsrankingen sedan oktober förra året, från en 30:e plats till att idag vara det 7:e bästa laget i världen. Inte illa alls för laget från ”down under” som också har norska stjärnspelaren jkaem med i truppen. Vanligtvis ser man inte Renegades som ett lag som vinner turneringar, däremot har de börjat att etablera sig som ett lag som ofta avancerar till slutspel. Den tesen har de definitivt stärkt under StarSeries där tre raka segrar i gruppspelet banade väg för deras plats i slutspelet.

Som sagt har Renegades gått som tåget än så länge i StarSeries och jag tror att man kommer att fortsätta i samma spår även mot Ninjas in Pyjamas.

Ninjas in Pyjamas

Efter hela situationen med att dennis hoppade av för inte så längesedan är det starkt av NiP att fajta sig vidare ur gruppspelet. Starken var långt ifrån önskvärd då man föll mot fnatic. Dock så var man snabbt på fötterna igen och slog danska North. Oturligt nog stötte man på Na’Vi i följande match där man inte riktigt palla med att stå emot och torskade till slut med 1-2. Vid det läget hade man alltså en vinst och två förluster och var man var tvungna att sina resterande matcher för att krångla sig vidare till kvartsfinalen. Det var nog ganska tursamt att man fick möta ViCi och Spirit i sina sista macher, annars hade det blivit kämpigt.

Inför matchen mot Renegades tar det gissningvis tyvärr slut för ninjorna. Det Australienska laget har sett otroligt stabila ut samtidigt som våra svenska ninjor precis har klarat att nå hit.

Speltips: Renegades -1.5

Då Renegades har sett målmedvetna ut sedan start tror jag att de slår ut Ninjas in Pyjamas i den här kvartsfinalen. För att boosta oddsen något så lägger jag mina pengar på Renegades -1.5 i maps handicap, det innebär att de måste vinna med 2-0. 2.60 i odds hos Betway känns klart spelvärt.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing