Speltips 14/2 inför NiP vs Winstrike: IEM Katowice 2019

Speltips 14/2 inför NiP vs Winstrike: IEM Katowice 2019

nip f0rest iem katowice 2019 challengers stage

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: NiP vs Winstrike (IEM Katowice 2019 Challengers Stage) | Speltips: Över 26,5 ronder | Odds: 1.95 | Spelbolag: Betway | Spelstopp: 14:12[/ft_boxes]

Igår fick vi se ett svajigt NiP. Först en vinst mot FURIA på ett övertygande manér, men även en svidande förlust mot Renegades. Man står därmed med 1-1 och har därför parats ihop med Winstrike som har samma poäng. Mötet beräknas starta 14:10 och enligt spelbolagen är ninjorna favoriter.

Winstrike

Många underskattar nog Winstrike, men faktum är att lirare som WorldEdit, Boombl4 och wayLander kan leverera även mot de allra bästa. Det fick vi bevittna inte minst i gårdagens match mot Fnatic. Där stod Boombl4 för 23 hela frallor, flest på hela servern, inte illa med tanke på vilka som stod för motståndet. Förmodligen kommer samma spelare ha avgörande roller gällande mötet idag, ska de rå på ninjorna måste spelet stämma till fullo. Risken finns att det blir en svängig match och därför även svårtippad.

Tittar man på gårdagens resultat så sticker vinsten mot Fnatic självklart ut, ett styrkebesked som heter duga. Kan Winstrike upprepa samma form så kan man ställa till det rejält för NiP. Annat var det däremot i förlusten mot NRG, där var wayLander nästintill osynlig och bidrog inte med mycket allt.

NiP

Ninjas in Pyjamas fick till en drömstart igår med där man fullständigt krossade brasilianska FURIA och det var deras unga talanger som mestadels stod för fraggandet. Succén varade dock inte länge, i nästföljande match blev Renegades, något överraskande, för svåra. Här var rollerna istället omvända, REZ och Lekr0 i botten medan veteranerna GeT_RiGhT och f0rest hamnade i topp. Även om man gick bet den gången så blev det till slut en jämn tillställning som slutade 16-13 till Renegades. Formen är alltså ändå helt okej, trots 1-1 i matcher hittills.

Sammantaget är en vinst och en förlust under gårdagen fullt godkänt. Det råder inte samma panik hos NiP som för till exempel fnatic som slutade på 0-2 efter igår. Ninjornas insatser igår var ändå överlag stabila och man går in med gott självförtroende inför matchen mot Winstrike.

Speltips: Över 26,5 ronder

Både NiP och Winstrike hade sina ljusa stunder igår. Båda känner sig förmodligen ganska nöjda med 1-1. Det är en jämn matchning och vi har nog en tajt match att vänta. Jag kommer att spela på över 26,5 ronder som ger 1.95 i odds på Betway.

  • Formstarka lag båda två
  • Både NiP och Winstrike spelade varsin match igår som gick över 26,5 ronder
  • Jämnt matchade lag brukar resultera i många ronder
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing