Speltips 21/2 inför Team Liquid vs Na’Vi: IEM Katowice 2019

Speltips 21/2 inför Team Liquid vs Na’Vi: IEM Katowice 2019

elige_liquid-660x380

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: Team Liquid vs Na’Vi (IEM Katowice 2019) | Speltips: Team Liquid vinner | Odds: 1.55 | Spelbolag: Betway | Spelstopp: 19:30[/ft_boxes]

19.30 ikväll väntar ett riktigt tungviktarmöte mellan Team Liquid och Natus Vincere. Då båda har två raka vinster går kvällens vinnare i den här matchen vidare till slutspelet av IEM Katowice 2019. Jag tror på en jämn sammandrabbning men att Nordamerikanska Liquid till slut står som vinnare.

Team Liquid

Team Liquid är den hetaste kandidaten just nu att ta tronen från Astralis, man är tvåor i världen och man besegrade dessutom danskarna i finalen av iBUYPOWER MASTERS 2019. Förväntningarna är med andra ord höga på EliGE, NAF och övriga superstjärnor i Liquid. Men innan man börjar tala i dessa banor så måste Liquid fokusera på motståndarna som väntar före ett potentiellt möte mot Astralis, och hindret som väntar ikväll är inga mindre än Na’Vi.

Så här långt i turneringen har Team Liquid gjort det man ska, det vill säga vunnit sina två första matcher. Det har inte varit en dans på rosor, men man vann och det är det som det viktiga i slutändan. AVANGAR var första moståndet och det resulterade i en oväntat hård kamp som slutade i siffrorna 16-12. I andra matchen slog man våra svenska ninjor med 16-13 och nu är man alltså bara en vinst från att nå slutspelet.

Na’Vi

Natus Vinceres vistelse i IEM Katowice 2019 har än så länge varit positiv med två raka vinster. Båda matcherna var mot franska lag där Vitality stod för det svåraste motståndet. Den matchen gick till övertid där Na’Vi till slut lyckades stänga matchen med 25-22 i rundor. Så Natus Vinceres 2-0-resultat var inte helt självklart. Men nu är man i det läget och ikväll väntar Team Liquid, ett lag som är betydligt skickligare än både Vitality och G2, därför är det också viktigare än någonsin att s1mple och electronic når sin högsta nivå.

En annan faktor som talar mot Zeus och han trupp är det faktum att Team Liquid har stort övertag sett till tidigare möten lagen emellan. Senaste sex spelade kartorna har Team Liquid vunnit, frågan är om Na’Vi kan bryta den trenden ikväll?

Speltips: Team Liquid vinner

En plats i slutspelet står på spel och Team Liquid är som bekant stabilast i just bo3-matcher. De behöver våga köra sitt egna trygga spel samtidigt som man trycker tillbaka s1mple som är största hotet. Lyckas man med detta bör Liquid segra.

Mitt speltips den här gången är Team Liquid som vinnare till oddset 1.55 hos Betway.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing