Speltips 22/2 inför MiBR vs NiP: IEM Katowice 2019

Speltips 22/2 inför MiBR vs NiP: IEM Katowice 2019

forest-gtr-cs-go-2019

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: MiBR vs NiP (IEM Katowice 2019) | Speltips: MiBR vinner | Odds: 1.75 | Spelbolag: Betway | Spelstopp: 19:30[/ft_boxes]

Så långt, så bra för svenskarna i NiP, 2-1 i matcher och en seger ifrån ett inträde direkt till slutspelet. Ikväll väntar dock ett MiBR som ser ut att ha fått sina stjärnspelare ordentligt uppvärmda.

MiBR

MiBR har gått tillbaka till en helbrasiliansk startfemma, det fungerade inte riktigt med tarik och Stewie2K som nu har fått lämna över sina platser åt TACO och felps. Den nya laguppställningen har fram till den här majorn inte fått visa vad de går för. Bortser man från den skakiga insatsen mot Cloud9 så har det sett väldigt stadigt ut. Först en vinst mot compLexity under några som helst bekymmer och sedan drabbade man samman med franska G2 och även där plockade men en vinst.

Ett positivt besked för MiBR är att deras i särklass största stjärna, Marcelo ’coldzera’ David är i storform. Han har hittills toppfraggat i samtliga av MiBR:s matcher i IEM Katowice 2019, bland annat 35 kills mot G2. Ninjorna ligger farligt till om coldzera fortsätter i samma övertygande form.

Ninjas in Pyjamas

Måste medge att NiP har sett överraskande starka ut så här långt i IEM Katowice 2019. Bara att överleva Challengers Stage var en bedrift i sig, men nu har man också kämpat till sig ett 2-1-läge i New Legend Stage. Visst vill jag se det enda laget från Sverige gå vidare, men jag tror inte att det sker mot just MiBR. De fina vinsterna mot NRG och även HellRaisers är imponerande, men ikväll handlar det om en bo3 mot ett MiBR som har sin starkaste startfemma på länge. På sin höjd tror jag att NiP plockar en karta, men tyvärr inte mer än så.

Mycket hänger på f0rest och REZ i slutändan, eftersom det är dessa lirare som fått bära laget så här långt. Blir det så att de här spelarna är anonyma i mötet mot MiBR så ser jag inte hur de ska kunna segra.

Speltips: MiBR vinner

Hur mycket jag än önskar att NiP går vinnande ur den här drabbningen så tror jag att MiBR blir allt för starka. Coldzera som en gång i tiden var världens bästa spelare är tillbaka i fin form och som enhet verkar MiBR vara på god väg att ännu en gång kunna utmana lag som Astralis och Liquid. Därmed ser jag det brasilianska laget som vinnare mot NiP ikväll.

Bäst odds hittar jag hos Betway som ger 1.75 gånger dina pengar på en vinst för MiBR.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing