Speltips 24/2 inför NiP vs Vitality – IEM Katowice 2019

Speltips 24/2 inför NiP vs Vitality – IEM Katowice 2019

forest-csgo-2019

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: NiP vs Vitality (IEM Katowice 2019) | Speltips: Under 2,5 kartor | Odds: 1.75 | Spelbolag: Betway | Spelstopp: 16:00[/ft_boxes]

Idag ska sista platserna till slutspelet i IEM Katowice 2019 fyllas och det är därmed Ninjas in Pyjamas sista chans att avancera. I dagens match står Vitality för motståndet och inget av lagen har sett direkt övertygande ut, men måste ändå sätta fransmännen som knappa favoriter.

Ninjas in Pyjamas

Sista chansen för Ninjas in Pyjamas, som är sista svensklag som återstår efter Fnatics tidiga uttåg. Överlag har de svenska lagen i IEM Katowice 2019 varit en besvikelse, så vill man ge något som helst hopp åt svensk CS så måste åtminstone NiP avancera till slutspelet. Men med tanke på hur halvhjärtade insatser man har stått för hittills så kan jag inte låta bli att  vara bekymrad inför dagens drabbning mot Vitality.

Speciellt dennis har  haft det motigt och har till och med uttryckt sin frustration på Twitter där han skriver ”det känns som att jag spelar ett spel som jag inte vet hur det ska spelas”. Vi får se om han lyckas att släppa detta och istället kan ta nya tag mot Vitality. Men faktum är att det stundtals har sett väldigt obekvämt ut för den svenska stjärnan och det gör att jag tror ännu mer på en vinst för Vitality.

Vitality

Fransmännen i Vitality har stått för mixade prestationer hitills i IEM Katowice. Först en trygg seger mot BIG där apEX glänste. Nästföljande match mot Na’Vi slutade med en förlust, men den satt långt inne och slutresultat blev 22-25. Man vann sedan mot Cloud9 i en superjämn drabbning, så allt såg egentligen bra ut inför matchen mot Renegades, men som man överraskande torskade.

Jag hittar inga tidigare möten mellan NiP och Vitality, men ser man på dagsform så har Vitality ett övertag. Bör dock nämna att det är en oerhört svårtippad match som kan sluta lite hur som helst.

Speltips: Under 2,5 kartor

Eftersom den här matchen inte har någon klar favorit så väljer jag att spela på antal kartor som spelas istället. I vanliga fall brukar jag spela på över 2,5 kartor i sådant här läge. Men något säger mig att det blir två raka kartor och förmodligen blir det Vitality som kammar hem det.

Under 2,5 kartor ger ett odds på 1,75 hos Betway.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing