Speltips 30/11 2018: OpTic vs Bravado

Speltips 30/11 2018: OpTic vs Bravado

OpTic-Gaming-k0nfig-

Idag börjar det klassiska lanet DreamHack Open Winter och precis som de senaste åren så tävlas det i CS:GO med $100,000 i potten. I gruppspelet möter danskarna i OpTic det Sydafrikanska laget Bravado Gaming. Eftersom Bravado saknar internationell erfarenhet väntas det här bli en lätt match för OpTic.

[ft_boxes box_style=’info’ ]Spelstopp: 2018-30-11 kl 13.30
Turnering: DreamHack Open Winter 2018
Match: OpTic vs Bravado
Spel: OpTic -6.5 rundor
Odds: 1.81
Spelbolag: Arcanebet [/ft_boxes]

OpTic

Trots att OpTic har många stjärnspelare, som cajunb och k0nfig, så har dansklaget ännu inte nått sin potential. Om man ser till de senaste månadernas resultat så ser saker och ting ganska lovande ut. I början av november blev man till exempel $33,750 rikare tack vare en finalplacering i cs_summit 3, och på vägen dit besegrade man Nordamerikanska compLexity. Deras tredjeplats i StarSeries i-League Season 6 går inte heller av för hackor med tanke på att det var så mycket som 16 lag som deltog.

Jag tror att nyckelspelare för OpTics del kommer att vara framförallt k0nfig som är mästerlig när han är på spelhumör. Men även Snappi kommer att spela en avgörande roll då han är IGL och en stabil sådan. Dessa två spelare kommer att vara avgörande för huruvida danskarna vinner matchen eller inte, och speciellt senare när man har siktet på finalen.

Bravado

Av samtliga deltagare i DH Winter 2018 så är det Bravado som har absolut minst erfarenhet. Därför är det också högst odds på Sydafrikanerna som vinnare av turneringen, du kan vinna så mycket som 34 gånger din insats om de går hela vägen. I deras första match i tävlingen ställs de desseutom mot OpTic som hör till förhandsfavoriterna. Fram till januari 2018 har Bravado Gaming mestadels spelat på hemmaplans, dvs Sydafrika, där man var överlägsna. Så för att få mer internationell erfarenhet och känna på hur det är att regelbundet spela mot bättre lag så flyttade man till den Nordamerikanska divisionen.

Det enda som ger Bravado en smula hopp är det faktum att matchen körs i bo1 som ibland kan sluta lite hur som helst. Däremot är det inte särskilt troligt i det här fallet eftersom gapet mellan Bravado och OpTic är så pass stort.

Speltips: OpTic Gaming -6.5 @ 1.81 odds

Det är enorm klasskillnad mellan de här två lagen, OpTic är på plats 13 i världen och har deltagit i flera stora turneringar där man gjort väsen av sig. Bravado, som rankas 49 i världen, har å andra sidan i princip ingen erfarenhet av att spela i viktiga internationella tävlingar. Om OpTic går in med självförtroende samtidigt som man inte underskattar Sydafrikanerna så kommer man att förnedra Bravado. Därför lägger jag ett spel på OpTic -6.5 till oddset 1.81. Det betyder att Bravado inte får plocka mer än 9 rundor för att spelet ska gå in.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing