Speltips 8/11 2018: Fnatic vs Liquid

Speltips 8/11 2018: Fnatic vs Liquid

brollanfnc_

Slutspelet av IEM Chicago 2018 är här och inatt ska det avgöras huruvida fnatic går direkt till semifinal eller om de måste kämpa vidare via kvartsfinal. Svenskarna går upp mot Nordamerikanska Team Liquid och jag tror starkt på en jämn tillställning där samtliga tre kartor spelas.

Fnatic har inlett IEM Chicago starkt

Världstreorna Team Liquid ses givetvis som favoriter, men Fnatic har inlett starkt i IEM Chicago och bör kunna plocka åtminstone en karta mot TACO & co. Trots att svensklaget har två purfärska medlemmar klarade man ändå av att gå 2-0 i matcher i gruppspelet. Bör dock tilläggas att det var lagen BIG och eUnited som besegrades, knappast världens tuffaste motstånd.

Matchen mot Liquid blir garanterat mer för fnatic att bita i, Nordamerikanerna tog sig förbi både Luminosity och mousesports. Men Liquid fick en slö start i matchen mot mousesports och förhoppningsvis kan det upprepas mot fnatic, då finns det goda chanser att spelet på över 2,5 kartor går in. Speciellt om fnatic sköter vetoröstning på rätt sätt och får börja på en karta som de känner sig självsäkra på.

Liquid är det bättre laget

Med all statistik framför oss råder det inga som helst tvivel om att det är stabila Liquid som är favoriter att boka platsen till semifinal. Men, de har som sagt en tendens att köra på halvfart till en början, som vi tidigare bevittnade i matchen mot mousesports. Det här ger en öppning för fnatic att kämpa hem minst en karta och därmed säkra mitt spel.

Speltips: Över 2,5 kartor

Allt talar för att Team Liquid bör vinna i det här mötet. De är i bra form, har hållt ihop en längre period och har många imponerande resultat bakom sig. Annat är det för fnatic, som nyligen har möblerat om i laget och är därför sämre förberedda jämfört med väletablerade lag. Däremot har svenskarna bjudit på fin CS i den här tävlingen och kan säkert knipa åt sig en karta i en 2-1 vinst för Liquid.

Spel på över 2,5 kartor ger maffiga 2.31 i odds hos Arcanebet.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing