Speltips 8/6 inför fnatic-team liquid: ett tufft möte

Speltips 8/6 inför fnatic-team liquid: ett tufft möte

fnatic team liquid ecs säsong 5

ESL Season 5 Finals. Det är äntligen dags. Den tävling som många väntat på, fullspäckad med många bra matcher och garanterad fin cs har vi framför oss. Många storlag som skall slåss om chansen att ta sig till final och krönas som vinnare.

Den första matchen jag kommer fokusera oss på är Fnatic mot Team Liquid. Detta är en BO’1 match som jag förväntar mig uppvisa mycket. Fnatic har vi inte sett spela officiella matcher på ett tag medan Team Liquid visar upp en bra prestation på senaste eventen dom varit på.

Fnatic har nyligen tagit in Xizt och man har inte ännu sett vad dom har utvecklat för strategier, men man kan väl säga att det är något jag förväntar mig göra nu. Liquid verkar ha hittat sin egna form inom laget i och med att dom tog in TACO.

Lagen har mött varandra 6 gånger där Fnatic vunnit 4 och team liquid 2. Detta säger oss inte så mycket eftersom spelbolagen ser Team Liquid som favoriter, och det säger ju emot statistiken. Nu har bägge lagen haft spelarändringar mellan dessa 6 mötena och allt talar på att det kommer bli en fullspäckad match med många rundor.

Vi vet inte exakt hur Fnatic kommer se ut i och med att Xizt gick med, men som sagt, jag förväntar mig att dom tar fram något nytt i deras spelbok. I och med att det är en BO’1, kan verkligen vad som helst hända, det är svårt att försöka hitta ett lag som är bättre än det andra, dom är väldigt jämna.

Speltips: Över 26,5 rundor till 1.85 pengar på Betway

Om vi tar alla 6 senaste mötena mellan lagen och tittar på totalt antal rundor så ser vi att 3 matcher gått över 26,5 och 3 matcher under. Men i detta fallet så kommer bägge lagen visa vad dom övat på de senaste veckorna, speciellt Fnatic.

Om jag måste välja en vinnare så tror jag faktiskt Team Liquid har övertaget, då dom gång på gång visat hur grymma dom är när det väl gäller. Anledningen att jag tycker det är för att Golden’s individuella prestationer oftast är väldigt låga, medans Team Liquid inte har någon som oftast underpresterar, dom har många stjärnor som kan vara riktig heta och leda dom till vinst.

Men det vi garanterat kommer få se är en fin show av bägge lagen, och även fast jag tror att team Liquid vinner så hejar vi givetvis på våra Svenska hjältar!

Matchtid: 2018-06-08 15:30 Svensk Tid

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing