e-sport-betting-guide

e-sport-betting-guide

Lär Dig Placera Dina Spel På E-sport

lär dig esportbetting

Allt fler spelbolag utökar sitt oddsutbud med e-sport. Det verkar alltså som att drömmen om att kunna tjäna pengar på LoL och annan esport utan att vara proffs har inträffat. Vem trodde, för 10 år sedan, att vi idag skulle ha möjlighet att betta på datorspel med chansen att plocka hem en storvinst?

Nog för att betting på sina favoritspel kan höja spänningen rejält. Men det är dessutom fullt realistiskt att även kunna tjäna en del pengar på det. Det är dock viktigt att komma ihåg att det framförallt ska vara roligt att spela på e-sport. Går ditt spelande för långt finns det faktiskt professionell hjälp att få.

Vi kommer att fortsätta den här artikeln med att gå igenom några grundläggande riktlinjer du kan ha i åtanke när du börjar satsa pengar på esport. Tänk på att det är viktigt att komma ihåg att informationen du tar del av endast ska fungera som hjälpmedel. I slutändan finns det inga garantier att du blir en vinnande spelare.

Grundläggande tips för att komma igång

börja med e-sportbets

Då har vi äntligen kommit till den mer konkreta delen av artikeln. I nästkommande stycken presenterar vi grundläggande tips på hur du kommer igång med spel på League of Legends, Dota 2 och andra roliga titlar. De tips vi går igenom nedan är nämligen applicerbart på samtliga e-sportspel.

Lär dig spelet. Att själv testa spelet du bettar på är nog det mest fundamentala. Och med det sagt menar vi inte att du nödvändigtvis behöver bli superduktig. Men det är absolut till din fördel att förstå spelets mekanismer, det kan vara extremt användbart vid t.ex. live-betting. Ponera att du kollar på en csgo-match, och det är dags för sidbyte, ditt favoritlag ska nu spela som terrorister. Du vet med säkerhet att terrorister har fördel på kartan som spelas. Du kan nu utifrån den informationen när du live-bettar. Och det var bara ett av många exempel på hur du kan nyttja din kunskap om ett spel.

Gör din research. Samla på dig så mycket information som du kan inför matcher du vill spela på. Det finns åtskilliga kreativa sätt att genomföra detta på. Se till att kolla vilken form lagen är i som ska mötas, hur har de presterat i sina senaste matcher? Det är också av vikt att se head-to-head-historik, dvs vilka brukar vinna lagen emellan, har någon ett övertag? En annan sak man kan göra är att kolla upp e-sportproffs på sociala medier. Där kan du fiska efter massa nyttig information – kanske har någon spelare inte kunnat träna inför en turnering pga sjukdom, eller har ett lag fått byta ut en spelare?

Gillar du tipsen får du gärna läsa vår fullständiga e-sportbettingguide. Som förhoppningsvis kan vara till hjälp om ni anser att den här artikeln inte gett tillräckligt med kött på benen. Till sist vill vi avsluta med att påminna om att betting på e-sport innebär att man riskerar att förlora pengar. Använd alltid sunt förnuft och ta inga onödiga risker.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!
YearInLoL är nu lanserat – Se all cool statistik om dina matcher!

League of Legends-spelare kan äntligen kolla in sin årliga statistik i stil med Spotify wrapped :) med den nya sajten YearIn.LoL, gjord av ett team Läs mer

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare
Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är Läs mer

Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar
Satsa CSGO skins – vinn RIKTIGA pengar

Sitter du på lager av CSGO-skins som inte kommer till någon nytta? Då kan du testa att satsa dina skins och ha chansen att vinna Läs mer

Promotional listing